Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Survivor 5: «Γιατί αφήνεις τον κόσμο να νομίζει άλλα;» - Νέα κόντρα μεταξύ Ασημίνας και Νίκου

«Ο Νίκος το παρουσίασε αλλιώς»

26 Ιουνίου 2022 22:17
Survivor 5: «Γιατί αφήνεις τον κόσμο να νομίζει άλλα;» - Νέα κόντρα μεταξύ Ασημίνας και Νίκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το προηγούμενο συμβούλιο στο Survivor 5 που παρακολουθήσαμε στις 23/6 παρατηρήσαμε - εκτός από την αποχώρηση του Μαρτίκα - μία κόντρα μεταξύ Νίκου Γιάννη και Ασημίνας, όταν ο πρώτος αναφέρθηκε σε κάποιες συνομιλίες της δεύτερης με το Σπύρο. Το σκηνικό σχολιάστηκε έντονα τόσο από την Ασημίνα, που έκανε δηλώσεις στις κάμερες όσο και από το Νίκο που το συζήτησε στην καλύβα με το Στάθη και την Σταυρούλα.

«Πετάγεται στο χθεσινό συμβούλιο ο Νίκος Γιάννης και λέει ότι ο Σπύρος με την Ασημίνα να κάνουν ψου ψου ψου ενώ πριν δε μιλούσαν. Μετά με πιάνει και μου λέει δεν εννοούσα αυτό. Γιατί αφήνεις τον κόσμο να νομίζει άλλα; Μου παραδέχτηκε πως έκανε λάθος», δήλωσε η Ασημίνα.

«Εχθές, υπήρξε κάποια ένταση με την Ασημίνα. Εγώ ανέφερε απλά αυτά που είδα. Ξαφνικά με το που λέω το όνομα της Ασημίνας τη βλέπω να εξοργίζεται. Αυτό εμένα με εξόργισε γιατί δεν έχω φερθεί ποτέ άσχημα και δεν δέχομαι από κανένα ούτε από την Ασημίνα να με χαρακτηρίσει κακό. Για να αντιδράσει έτσι η Ασημίνα, σημαίνει ότι κάτι κακό έκανε όταν μιλούσε με το Σπύρο», είπε από την άλλη ο Νίκος.

«Ο Νίκος το παρουσίασε αλλιώς στο συμβούλιο ενώ ήξερε τι είχα πει με το Σπύρο. Αυτό είναι πονηρό», συμπλήρωσε η Ασημίνα.

Η κόντρα Νίκου Γιάννη και Ασημίνας στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share