Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Survivor 5: Ο «Τάλα» μίλησε για το παράπτωμα που διέπραξε με τον Άρη Σοϊλέδη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

«Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου, όχι για άλλον»

26 Ιουνίου 2022 18:38
Survivor 5: Ο «Τάλα» μίλησε για το παράπτωμα που διέπραξε με τον Άρη Σοϊλέδη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Ταλάντσεβ, μετά την επιστροφή του από το Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Πυρ και μανία ο Δάντης - «Τρέχει στα δικαστήρια» τον Μαρτίκα για τα «μάτια» της Ασημίνας (Video)

O «Τάλα» μίλησε μεταξύ άλλων για το παράπτωμα που διέπραξε με τον Άρη Σοϊλέδη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, νιώθεις ότι σε έχει ξεχάσει όλος ο κόσμος. Ότι σε έχουν ξεχάσει οι γονείς σου, οι φίλοι σου, γενικά είσαι σε μια φάση ευαίσθητη ψυχολογικά. Όταν ξέρεις ισπανικά και μπορείς να εκμεταλλευτείς τη γλώσσα για να πεις “βρήκα τώρα την ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα”. Μη νομίζετε ότι πήραμε τηλέφωνα. Ήταν ένας ντόπιος, τον πλησιάσαμε, του είπαμε αν μπορούμε να στείλουμε. Αυτό που έκανα είναι να στείλω ένα ηχητικό μήνυμα “σ’ αγαπώ πολύ, μου λείπεις, είμαι καλά, ελπίζω να με σκέφτεστε”. Δεν μιλάγαμε στο τηλέφωνο», είπε αρχικά στο «Όλα γκουντ» και απάντησε στο αν ο Άρης έβλεπε τις δηλώσεις των συμπαικτών του:

«Αυτό το κομμάτι με τον Άρη δεν το έχω συζητήσει. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου, όχι για άλλον. Εγώ ξέρω ότι με τον Άρη κάναμε ακριβώς το ίδιο παράπτωμα. Αυτό με τα βίντεο το ισχυριζόντουσαν κάποιοι παίκτες. Εγώ δεν το είχα δει, δεν ξέρω αν είχε γίνει κάποιο άλλο σκηνικό. Όταν έγινε το λάθος από πλευράς μας, ήταν αυτό και τελείωσε εκεί. Οι άλλοι μπορεί να υπέθεταν πράγματα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share