Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: Συγκινημένος ο Σπύρος Μαρτίκας - "Περάσαμε δύσκολα αλλά..." (video)

Τα λόγια του πριν την αναχώρησή του για την Ελλάδα

26 Ιουνίου 2022 17:01
Survivor 5: Συγκινημένος ο Σπύρος Μαρτίκας -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τη προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor 5 με τους συμπαίκτες του να έχουν μείνει άναυδοι (αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας).

Το πρώτο instastory του Σπύρου Μαρτίκα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα

«Ένα ταξίδι επιβίωσης, το δυσκολότερο του κόσμου, μόλις τελείωσε. Ένα ταξίδι ξεκινά, επιστροφή στην Ελλάδα. Κυριακή βράδυ στις 21.30 η ώρα θα πατήσω το πόδι μου στην Αθήνα, μετά από 6 μήνες. Σας ευχαριστούμε όλοι, και οι 40 που περάσαμε για το πόσο μας στηρίξατε. Σας ευχαριστούμε όλοι, κι εγώ προσωπικά. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, μάθημα ζωής, ευχαριστούμε από καρδιάς», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 5: Ο Τάκης Καραγκούνιας "δίνει" τον Μαρτίκα - "Έχει δώσει χρήματα για sms..." (video)

Στη κάμερα της εκπομπής "Open Weekend" μίλησε το πρωί της Κυριακής (26/6) ο πρώην παίκτης του Survivor 5 Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε μέσα στο παιχνίδι κατονομάζοντας πρόσωπα, αλλά και στον Σπύρο Μαρτίκα και στις φήμες που τον θέλουν να έχει πληρώσει για sms στήριξής του. Με την ευκαιρία, δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Δάντη για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η αναφορά του Τάκη Καραγκούνια στον Σπύρο Μαρτίκα

"Ο Σπύρος έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω και στέλνουν sms. Ο ίδιος ο Σπύρος το έχει πει. Το έχει πει σε μενα κατ'ιδίαν. Όταν θέλαμε να δώσουμε τον Εμμανούλ στη ψηφοφορία και του ζητούσαμε να βγει μαζί του, έλεγε ότι δεν μπορεί γιατί έχει δώσει πολλά λεφτά για μηνύματα. Εμένα αυτό μου έχει αφήσει μια υπόνοια."

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share