Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 26/6: Άλλαζουν όλα! Η ανακοίνωση Λιανού και η αντίδραση των παικτών (Video)

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

26 Ιουνίου 2022 08:07
Survivor trailer 26/6: Άλλαζουν όλα! Η ανακοίνωση Λιανού και η αντίδραση των παικτών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 26/6: Το Survivor 5 μπαίνει για τα καλά στην τελική του ευθεία και οι παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για μία θέση στον τελικό.

Μία εβδομάδα που θα κρίνει πολλά αρχίζει σήμερα Κυριακή 26/6 για το Survivor, με την τελική εξάδα να δίνει τα πάντα για τον τελικό. Όπως βλέπουμε στο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, οι παίκτες σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο την αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε, δηλαδή αυτή του Σπύρου Μαρτίκα. Ενώ, η αδερφή του έφερε στο φως το μεγάλο του μυστικό!

Μάλιστα η Μαίη, πετάει και τη σπόντα της λέγονται ότι ο πρώην παίκτης του Survivor, δεν πίστευε ότι μπορεί η ίδια να τον βγάλει από το παιχνίδι. Εκεί που ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα είναι μαζί της και φαίνεται να γελούν με αυτά που τους λέει για τον φαρμακοποιό του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες θα αρχίζουν δυναμικά την εβδομάδα τους, αφού ο Γιώργος Λιανός έχει αποκαλύψεις να τους κάνει. Συγκεκριμένα, τους τονίζει ότι είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα του Survivor, αφού θα έχουν δύο αποχωρήσεις, με τους τέσσερις παίκτες που θα μείνουν να επιστρέφουν στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό. Η μάχη για την πρώτη ασυλία είναι πάρα πολύ δυνατή, κάτι που φαίνεται και στα στιγμιότυπα που βλέπουμε, σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share