Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/06: Μεγάλη νικήτρια του Survivor 5 η Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο!

25 Ιουνίου 2022 08:33
Survivor spoiler 25/06: Μεγάλη νικήτρια του Survivor 5 η Ασημίνα Χατζηανδρέου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 25/06: Το Survivor 5 μπαίνει στην τελική του ευθεία, μετά την αποχώρηση και του Σπύρου Μαρτίκα και πλέον διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν οι φιναλίστ γυρίσουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τελικό του ριάλιτι επιβίωσης!

Όπως σας αποκαλύψαμε χτες, την εβδομάδα που μόλις ξεκινάει θα έχουμε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση για να καταλήξουμε στην τελική τετράδα, η οποία στο τέλος της εβδομάδας θα εγκαταλείψει τις παραλίες στον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν οριστικά στην Ελλάδα και την Αθήνα για το μεγάλο φινάλε! Ποιοι θα είναι οι παίκτες αυτοί; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ;

Ακόμα δεν το γνωρίζουμε, αν και τεράστιο φαβορί είναι ο Άρης Σοϊλέδης, όμως σίγουρα μεγάλη νικήτρια του Survivor, με δεδομένο το διάστημα που έμεινε στο παιχνίδι είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τι θέλουμε να πούμε; Πως μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, η Ασημίνα είναι η τελευταία παίκτρια που παραμένει στο Survivor 5 και τον Άγιο Δομίνικο από τους παίκτες εκείνους που είχαν μπει από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι.

Μεγάλη νικήτρια του Survivor 5 η Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Κάπου εκεί στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2021 λοιπόν ξεκίνησε το ταξίδι της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor 5 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. Ακόμα και να αποχωρήσει την επόμενη φορά δεν κινδυνεύει να την προσπεράσει κανείς. Υπενθυμίζουμε πως οι άλλοι 5 παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι μπήκαν αργότερα. Αρχικά η Μαίη Εμμανουηλίδου, που είχε μπει μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη, εν συνεχεία ο Στάθης Σχίζας που είχε μπει μαζί με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και εν συνεχεία ο Νίκος Γιάννης που είχε μπει τελευταίους από όλους!

Οπότε η Ασημίνα Χατζηανδρέου καταφέρνει να αναδειχθεί η παίκτρια που παρέμεινε τις περισσότερες παίκτες στο Survivor 5. Άξια...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share