Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 24/06: Πανδαιμόνιο με τον Σπύρο Μαρτίκα μετά το Survivor 5! Συναγερμός στην Ελλάδα για την επιστροφή του

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Ιουνίου 2022 20:35
Survivor spoiler 24/06: Πανδαιμόνιο με τον Σπύρο Μαρτίκα μετά το Survivor 5! Συναγερμός στην Ελλάδα για την επιστροφή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν για πολλούς... ένα είδωλο, που προέκυψε από τη συμμετοχή του στο Survivor 5. Η περσόνα που μας παρουσίασε δεν έχασε στιγμή το ενδιαφέρον της, από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα της παρουσίας του στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον φαρμακοποιό να έχει χιλιάδες ακολούθους στο τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες των social media.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι κατάφερε χάρη στην ψήφο του κόσμου να μείνει 11 φορές και να ξεπεράσει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου, κάτι που κατέδειξε τη λατρεία, που υπάρχει στο πρόσωπό του. Αυτό ήταν, βέβαια, κάτι που δεν κατάφερε τη 12η φορά που βρέθηκε υποψήφιος, αποχωρώντας με ένα όχι και τόσο μεγάλο ποσό στη διάθεσή του.

Μπορεί τα χρήματα να μην υπήρξαν πολλά, αλλά αναμφισβήτητη είναι η αγάπη του κοινού στο πρόσωπό του. Κάπως έτσι, ο Μαρτίκας διάγει τις τελευταίες του στιγμές στον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, σε μια άφιξη που έχει προκαλέσει συναγερμό στα άτομα της παραγωγής.

Survivor spoiler: Ετοιμάζεται... πανζουρλισμός με την επιστροφή Μαρτίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει αρκετός κόσμος, που παρά τη ζέστη και την απόσταση από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», θέλει να επιφυλάξει μια πολύ «θερμή» υποδοχή στον Σπύρο Μαρτίκα. Με το που «πατήσει» το πόδι του στην Ελλάδα, δηλαδή, οι θριαμβευτικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από το αεροδρόμιο κιόλας, όπου οι άνθρωποοί του ευελπιστούν να καταφέρουν να χειριστούν την κατάσταση.

Όταν γυρίσει, δε, στο αγαπημένο του Κερατσίνι, στο οποίο δεν έκρυψε την επιδίωξη να διεκδικήσει ακόμη και τη δημαρχία, αναμένεται και πάλι πολύς κόσμος να τον υποδεχθεί, σαν να πρόκειται για... προεκλογική εκστρατεία. Μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα επιβεβαιωθεί, αλλά η επιστροφή του Μαρτίκα στην χώρα μας σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share