Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 26/06: Κινδυνεύουν να φύγουν μια ανάσα από τον τελικό του Survivor 5! Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Ιουνίου 2022 17:01
Survivor spoiler 26/06: Κινδυνεύουν να φύγουν μια ανάσα από τον τελικό του Survivor 5! Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Και να που φτάσαμε στο τέλος του Survivor 5. Δύο εβδομάδες έμειναν μόνο και λιγότερο για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, με τους παίκτες που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο να έχουν ακόμη λιγότερες μέρες παραμονής στο νησί, διεκδικώντας την είσοδό τους στην... αρένα του Γαλατσίου.

Οι λίγες αυτές μέρες θα είναι γεμάτες αγωνία για τους παίκτες, οι οποίοι θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και να ταξιδέψουν γεμάτη χαρά και προσήλωση στο στόχο πίσω στην Ελλάδα. Έχουν μείνει αυτή τη στιγμή έξι και, όπως έχει γίνει γνωστό, στην νέα εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις, ώστε να μείνουν τέσσερις για τον ημιτελικό.

Χθες (23/6), πάντως, είχαμε την αποχώρηση ενός από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος «διέλυσε» όλα τα κοντέρ, έχοντας προηγουμένως μείνει 11 φορές. Η 12η ήταν και η... φαρμακερή του και πλέον οι έξι, που έχουν απομείνει, θα δώσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν.

Survivor spoiler: Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η νέα εβδομάδα, μάλιστα, θα μπει πολύ δυνατά, καθώς θα έχουμε ήδη δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, με τον κλοιό να στενεύει για όλους και τις ασυλίες να γίνονται αυτοσκοπός, ώστε να καταφέρουν να μείνουν ασφαλείς και να βρεθούν την επόμενη εβδομάδα στο Γαλάτσι με στόχο τα 100.000 ευρώ και την κούπα του μεγάλου επιζήσαντα.

Ποιοι, όμως, είναι οι πρώτοι που μπαίνουν στον τάκο; Ο Άρης Σοϊλέδης δεν κινδυνεύει, καθώς κερδίζει την ασυλία, επομένως, οι δύο που θα βρεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη Εμμανουηλίδου, τα δύο φαβορί δηλαδή για τη «διπλή» αποχώρηση, με τα πράγματα να γίνονται πολύ δύσκολα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share