Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 24/06: Η ανατροπή των ανατροπών στο Survivor 5! Αυτή είναι η τελική τετράδα που πάει στο Γαλάτσι

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Ιουνίου 2022 16:18
Survivor spoiler 24/06: Η ανατροπή των ανατροπών στο Survivor 5! Αυτή είναι η τελική τετράδα που πάει στο Γαλάτσι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φτάσαμε πια στο τέλος αυτής της διαδρομής. Μία εβδομάδα έμεινε για τους φετινούς επιζήσαντες του Survivor 5 και, εν συνεχεία, θα ταξιδέψουν πίσω στην Ελλάδα, ώστε να πάνε στο Άλσος Βεΐκου, για να αναδειχθεί ο φετινός νικητής για το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από έξι μήνες πόνου, πείνας, κακουχιών, καβγάδων, ιντρίγκων και πολλών ακόμη, που θα χαραχθούν για πάντα στη μνήμη τους, βλέπουν τη δική τους Γη της Επαγγελίας να πλησιάζει όλο και περισσότερο. Το να γυρίσουν επιτέλους, δηλαδή, στην χώρα μας και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, μαζί με όσα χρήματα έχουν κερδίσει από τη συμφωνία με την παραγωγή.

Οι έξι παίκτες που έχουν παραμείνει είναι αληθινά άξιοι και θα γίνουν τέσσερις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού θα έχουμε «διπλή» αποχώρηση, ώστε να μείνουν όσοι βρίσκονται πάντα ενώπιον του κοινού στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου. Ο τελικός θα γίνει μια μέρα αργότερα και, εκεί, θα μάθουμε ποιος είναι ο απόλυτος φετινός Survivor, πριν ανακοινώσει ο Ατζούν τα... πολλά γούστα που μας ετοιμάζει για του χρόνου με το All Star.

Survivor spoiler: Οι τέσσερις που δίνουν... ραντεβού για Γαλάτσι

Έχουμε χρόνο, όμως, να ασχοληθούμε με αυτό, οπότε συνεχίζουμε με όσα συμβαίνουν στον τρέχοντα πέμπτο κύκλο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, που έγινε ένας ιστορικός παίκτης του ριάλιτι, «σπάζοντας» το ρεκόρ παραμονών σε υποψηφιότητες, αφού μέτρησε 11 πριν από την τελευταία 12η... φαρμακερή, αποχώρησε χθες (23/6) το βράδυ και τώρα αναμένεται να φανεί ποιοι είναι οι ισχυρότεροι για την πρόκριση στην τελική τετράδα για αρχή.

Θα έχουμε, λοιπόν, ανατροπές ή τα φαβορί θα περάσουν άνετα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο Γαλάτσι δίνουν ραντεβού ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Στάθης Σχίζας, τέσσερις δηλαδή πολύ ισχυροί παίκτες δίχως αμφιβολία, ή αλλιώς δύο και δύο, αν κρίνουμε από τις κλίκες που σχηματίστηκαν τελευταία.

Αυτό σημαίνει, ότι η τελευταία «διπλή» αποχώρηση αφορά τον Νίκο Γιάννη και τη Μαίη Εμμανουηλίδου. Κι αν για τον πρώτο δε μας κάνει η εντύπωση, θα αναρωτηθεί κανείς πώς θα φύγει η Μαίη, από τη στιγμή που στην τελευταία ψηφοφορία βρέθηκε μπροστά από τη Σταυρούλα. Η απάντηση βρίσκεται... στον Μαρτίκα, με τις ψήφους του σίγουρα να μοιράζονται σε όποιον από την τελευταία κλίκα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση, με τη διαφορά Μαίης και Σταυρούλας παράλληλα να είναι ελάχιστες ψήφοι στην τελευταία «σφυγμομέτρηση».

Κάπως έτσι, δημιουργείται και η τετράδα που αναφέραμε, άρα ο «πόλεμος» στο Γαλάτσι ξεκινά αρκετά αμφίρροπος...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share