Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5 spoiler: Ο Σπύρος Μαρτίκας έριξε την βόμβα! Αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει ήδη...

Οι πρώτες δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5!

24 Ιουνίου 2022 13:51
Survivor 5 spoiler: Ο Σπύρος Μαρτίκας έριξε την βόμβα! Αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει ήδη...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας πέταξε νέα βέλη κατά του Άρη Σοϊλέδη στην πρώτη του συνέντευξη, στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ, μετά τη χθεσινή αποχώρησή του από το Survivor.

«Ο Σοϊλέδης έχει ανακοινώσει σε όλους ότι ήδη έχει πάρει μιάμιση φορά το έπαθλο με το συμβόλαιο που έχει κι ότι με το έπαθλο θα νοικιάζει πολυτελείς κατοικίες και θα κάνει μια πολυτελή ζωή. Θεμιτό, αλλά μην προκαλείς! Μην προκαλείς απέναντι σε παιδιά που δεν θα πάρουν τίποτα ή θα πάρουν ελάχιστα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Στάθης αποκάλυψε πως αν κερδίσει θα δώσει τα μισά χρήματα στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν ήθελα ούτε ένα ευρώ από το έπαθλο, πρόθεσή μου ήταν να μην πεινάσει ούτε ένας άνθρωπος στο Κερατσίνι αν κέρδιζα. Θα συνεχίσω την έντονη φιλανθρωπική μου δράση στην πόλη που αγαπάω και ίσως πιο έντονα μετά τα όσα έζησα εδώ».
Ερωτηθείς για την πολυτάραχη σχέση του με την Βρισηίδα, ο 45χρονος φαρμακοποιός απάντησε: «Εννοείται πως θα βρεθούμε και ανυπομονώ να τη δω. Θα είναι από τους πρώτους με τους οποίους θα επικοινωνήσω. Περάσαμε μαζί 2,5 μήνες από τους καλύτερους και πιο ευχάριστους του παιχνιδιού. Ένιωθα πολύ ωραία όταν κοντά μου είχε ηρεμήσει πολύ. Μόνο που χαμογέλαγε έδινε δύναμη στους πάντες. Μόλις χωρίσαμε είδαν όλοι την απίστευτη υπερβολή της, η Βρισηίδα ξέφυγε και έχασε τον εαυτό της. Στενοχωρήθηκε πολύ που έφυγε, εύχομαι να τη βρω καλά και μόνο να χαμογελά. Να είναι ήρεμη, ικανοποιημένη και κούκλα όπως είναι».

Τέλος, διέψευσε τους ισχυρισμούς του Τάκη Καραγκούνια πως είχε προνοήσει για να τον στηρίζουν άνθρωποι απέξω. «Γελάω με τον Τάκη που έλεγε ότι έχω 100 ανθρώπους με 100 τηλέφωνα για να με ψηφίζουν να μείνω. Είχα πει στην αδερφή μου πριν φύγω να μη βάλει ούτε ένα ευρώ σε μένα. Ήθελα να με κρίνει ο κόσμος. Είναι προς τιμήν του Χρήστου Δάντη που στηρίζει την Ασημίνα, δεν είναι κατακριτέο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share