Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Βόμβα» Ατζούν για την ημερομηνία έναρξης! Tα «χρυσά» deals με τους παίκτες (Video)

Όλο το παρασκήνιο

24 Ιουνίου 2022 13:24
Survivor All Star: «Βόμβα» Ατζούν για την ημερομηνία έναρξης! Tα «χρυσά» deals με τους παίκτες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Μέσα Ιουλίου ολοκληρώνεται το Survivor 5 αλλά ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως δεν θα αφήσουν για πολύ το τηλεοπτικό κοινό χωρίς το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου από Σεπτέμβριο αντί για το Love Island έρχεται το All Star Survivor!

Οι λιγοστές συμμετοχές για το Love Island προσέφεραν γόνιμο έδαφος για την επιστροφή του Survivor στην all star εκδοχή του και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις για να προλάβει ο σταθμός να βγάλει το γερό χαρτί του on time το φθινόπωρο.

Με αφορμή τον πολυαναμενόμενο, ελληνικό τελικό ο Ατζούν ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και σκοπεύει κατά την παραμονή του να αναζητήσει τους παλαίμαχους που θα συμμετέχουν στο All Star Survivor και να κλείσει τα «χρυσά» deals με τους παίκτες, συμβόλαια που αναμένεται να «χτυπήσουν» γερά στην τσέπη του Τούρκου παραγωγού.

Και αυτός είναι ο λόγος που το ριάλιτι θα προβάλλεται 7 ημέρες την εβδομάδα ούτως ώστε να αποσβέσει ταχύτατα ο Ατζούν.

Survivor spoiler: 70% τηλεθέαση! Το γυναικείο όνομα - φωτιά που βάζει ο Ατζούν στο Survivor All Star!

Survivor spoiler: 16+1 ονόματα παρουσιάστηκαν στο χθεσινό ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Super Κατερίνα» ως υποψήφια για τον νέο κύκλο του Survivor, αυτή τη φορά στην All Star version του.

Πράγματι, η Acun Medya έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με παλιούς παίκτες, προκειμένου να… παρθεί μια πρώτη γεύση σχετικά με το ποιος είναι διαθέσιμος και ποιος όχι τη νέα τηλεοπτική σεζόν, εδώ όμως υπάρχει ένα τεράστιο «αλλά».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, καμία περίπτωση δεν υπάρχει να «κλειδώσει» από τώρα οποιαδήποτε συμφωνία, πόσο μάλλον να υπογραφούν συμβόλαια, καθώς δεν είναι καν βέβαιο πως θα λάβει χώρα Survivor All Star τη σεζόν 2022 – 2023. Παρόλα αυτά, όμως, τόσο στον ΣΚΑΪ όσο και στην εταιρεία παραγωγής του Acun Ilicali, επιθυμούν να γνωρίζουν τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων παικτών προκειμένουν να «χτίσουν» το νέο δυναμικό του παιχνιδιού.

Όπως μαθαίνουμε, ραντεβού με το κανάλι πραγματοποίησε και η Ξένια των REC, η οποία είχε συμμετάσχει στο Survivor του 2018. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι κατά πόσο η ίδια βλέπει θετικά την πιθανότητα να επιστρέψει στον Άγιο Δομήνικο, καθώς πολύ σημαντικό ρόλο για όλους τους παίκτες θα παίξει κυρίως το οικονομικό κομμάτι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share