Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Αγνώριστος ο Απόστολος Ρουβάς: Κι όμως στο παρελθόν ζύγιζε 100 κιλά - Η σύγκριση με τον Σάκη (photos)

Το πρόβλημα υγείας του

24 Ιουνίου 2022 10:16
Survivor 5 - Αγνώριστος ο Απόστολος Ρουβάς: Κι όμως στο παρελθόν ζύγιζε 100 κιλά - Η σύγκριση με τον Σάκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Ρουβάς την περασμένη χρονιά ανέλαβε τη στήλη της μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA «Πάμε Δανάη». Τη φετινή σεζόν κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor 5».

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Ζηλιάρης ο Απόστολος Ρουβάς: «Αν ξύπναγα μια μέρα στο σώμα του Σάκη θα ήθελα...» (Video)

Απόστολος Ρουβάς 100 κιλά μαύρα ρούχα

Δεν ήταν πάντα έτσι όμως τα πράγματα για τον Απόστολο, καθώς στο παρελθόν ζύγιζε αρκετά κιλά: «Μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πως άλλαξα στάση ζωής. Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε να αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω διαφορετικά. Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Είμαι 85 τώρα κι ήμουν περίπου 100. Την πρώτη φορά που πήγα να τρέξω με έναν φίλο, κατάφερα κι έτρεξα πέντε λεπτά και κόντεψα να λιποθυμήσω. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά αθλητισμό συστηματικά κι αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκοψα το τσιγάρο κι έχασα 15 κιλά», έχει εξομολογηθεί.

Απόστολος Ρουβάς 100 κιλά

Η σχέση με το Σάκη Ρουβά

Όσο για το πως διαχειρίζεται ο Απόστολος το ότι ο αδελφός του είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα -μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά - έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει», αποκάλυψε. Και μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη και πολυμελή οικογένεια, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Απόστολο: «Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share