Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Τριαντάφυλλος: Καταπέλτης για τον Νίκο Μουτσινά - «Δεν τον βλέπω καν» - «Πάγωσε» η Αννίτα Πάνια (Video)

Άγριο κράξιμο στον παρουσιαστή

24 Ιουνίου 2022 07:34
Survivor - Τριαντάφυλλος: Καταπέλτης για τον Νίκο Μουτσινά - «Δεν τον βλέπω καν» - «Πάγωσε» η Αννίτα Πάνια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της εκπομπής της "Ανοιχτά" τον Τριαντάφυλλο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια του OPEN κατά την οποία μίλησε για τη μουσική του πορεία, για τη συμμετοχή του στο "Survivor", αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της κουβέντας ο Τριαντάφυλλος έκανε πρόταση στην Αννίτα Πάνια να παρουσιάσουν μία μεσημεριανή εκπομπή μαζί, για να "φάνε" τον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε επίσης: Survivor: «Καρφιά» Τριαντάφυλλου για Νίκο Μουτσινά - «Nα τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό» (Video)

Όταν δε η οικοδέσποινα υπογράμμισε ότι αγαπά τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να μάθει το γιατί.

Τριαντάφυλλος Αννίτα Πάνια

"Καταρχάς μου το έχει πει" του απάντησε αρχικά. "Το έχει αποδείξει με πράξεις;" της αποκρίθηκε ο καλεσμένος της.

"Βεβαίως! Αμέ!" δήλωσε αμέσως η Αννίτα Πάνια, με τον Τριαντάφυλλο να αντιδρά λέγοντας: "Ποια πράξη καλή σου έκανε και στο απέδειξε;".

Τότε, η Αννίτα Πάνια μοιράστηκε: "Όταν τον πήρα τηλέφωνο για να τον καλέσω στην εκπομπή μου, δεν χρειάστηκε καν να τον πείσω. Το έκανε με τόσο αυθορμητισμό και τόση γλυκά. Ήρθε με χαρά".

Ο Τριαντάφυλλος επέμεινε στη θέση του, ενώ σχολίασε: "Και αυτό απέδειξε ότι σε αγαπάει; Μα ήρθε σε μία εκπομπή την οποία παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια, την οποία θα τη δει ο κόσμος, μέσα από την οποία θα κάνει διαφήμιση στον εαυτό του, μέσα από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος".

Η Αννίτα Πάνια δεν φάνηκε να μασάει. "Ναι ρε φίλε, εσύ πρέπει να τα πας όλα ταμείο;" του είπε.

Στο σημείο εκείνο ο Τριαντάφυλλος κοίταξε την κάμερα, και κατά κάποιον τρόπο έστειλε ένα μήνυμα στον Νίκο Μουτσινά: "Ντάξει; Ντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και άμα θες, κράξε με στην εκπομπή σου. Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια".

Η στιχομυθία αυτή ωστόσο είναι μόνο η αρχή, αφού αργότερα η Αννίτα Πάνια θέλησε να μάθει γιατί ο Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε τόσο ενοχλημένος από τον Νίκο Μουτσινά.

"Δεν έχω την τάση να μπαίνω ανάμεσα στους ανθρώπους αλλά εμένα ο Μουτσινάς προσωπικά, το κράξιμο που μου έχει ρίξει στην εκπομπή του είναι απεριόριστο. Εγώ τον βλέπω, είναι τέλειο αυτό που κάνει. Κάνει τη δουλειά του, είναι πολύ καλός. Μια χαρά, δεν "τον βλέπω καν". Ό,τι και να κάνει μια χαρά, ας κάνει ό,τι θέλει, τι άλλο να πω;" ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share