Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Survivor spoiler 24/06: Ισοπεδώθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Ποιος βγήκε πρώτος;

Αποκλειστικό παρασκήνιο από την... κάλπη!

24 Ιουνίου 2022 07:38
Survivor spoiler 24/06: Ισοπεδώθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Ποιος βγήκε πρώτος;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 24/06: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί επιτέλους ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος πήρε την δάδα του και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Μετά από 12 σερί επιτυχίες η 13η αποδείχθηκε και γρουσούζικη για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος απέναντι σε τρια κορίτσια τα βρήκε σκούρα και πήρε το εισιτήριο της επιστροφής για Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε τελευταίος στην ψηφοφορία απέναντι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ποιοι ήταν όμως η τελική κατάταξη της ψηφοφορίας! Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια παίκτρια βγήκε πρώτη και ποια ήταν η διαφορά του Σπύρου Μαρτίκα από την 3η θέση; Το Athensmagazine.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως το αποτέλεσμα της αποχώρησης είχε κριθεί από νωρίς και ο φαρμακοποιός ήταν εκτός ριάλιτι από τα πρώτα λεπτά της ψηφοφορίας. Φαινόταν το μοιραίο να έρχεται και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Άλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει πως και στις τελευταίες ψηφοφορίες ο Σπύρος Μαρτίκας είχε δείξει σημαντική πτώση και η μέρα της αποχώρησης δεν θα αργούσε. Σας το είχαμε πει εδώ στο Athensmagazine.gr όσο οι περισσότεροι τον έβελεπαν για μεγάλο φαβορί.

Survivor spoiler 24/06: Ισοπεδώθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Ποιος βγήκε πρώτος;

Πάμε να δούμε την τελική κατάταξη όμως; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι τρεις κοπέλες έκλεισαν πολύ κοντά, κάτι που σημαίνει πως αν είναι ξανά υποψήφιες την τελευταία εβδομάδα δεν θα αποκλείεται να έχουμε κάποια ανατροπή. Πρώτη αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δεύτερη η Μαίη Εμμανουηλίδου και τρίτη η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ακριβώς δηλαδή με την σειρά που βγήκαν υποψήφιες!

Πάμε να δούμε και τα ποσοστά τους, που δεν είναι 100% ακριβές:

  1. Ασημίνα Χατζηανδρέου 31%
  2. Μαίη Εμμανουηλίδου 30%
  3. Σταυρούλα Χρυσαειδή 29%
  4. Σπύρος Μαρτίκας 10%

Όπως γίνεται αντιληπτό το αποτέλεσμα είχε κριθεί από νωρίς και δίκαια ο Σπύρος Μαρτίκας είναι εκτός Survivor 5! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς το μεσημερί θα ακολουθήσουν και οι πρώτες δηλώσεις του φαρμακοποιού, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share