Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Survivor 5: Ήρθαν κοντά Άρης και Ασημίνα - «Ομάδα χωρίς άποψη... αυτό ήταν τελείως κουφό» (video)

Τι είπαν για τις υποψηφιότητες Σπύρου και Σταυρούλας

23 Ιουνίου 2022 22:29
Survivor 5: Ήρθαν κοντά Άρης και Ασημίνα - «Ομάδα χωρίς άποψη... αυτό ήταν τελείως κουφό» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αρχή του αποψινού επεισοδίου 23/6 του Survivor 5, αφού ακούσαμε τις δηλώσεις της Σταυρούλας, η Ασημίνα με τον Άρη και την Μαίη κάνανε ένα ''πηγαδάκι'' πάλι στις καλύβες και σχολίαζαν τα χθεσινά συμβάντα στο συμβούλιο του νησιού και τους υποψήφιους, που βγήκαν στον τάκο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 23/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Χάνει ο Άρης Σοϊλέδης! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το σημερινό έπαθλο!

«Πέρα από τη Σταυρούλα, βγάλανε και η παρέα του Σπύρου το Σπύρο. Ομολογουμένως δεν το περίμενα γιατί η Σταυρούλα είχε πει πως δε θέλει το Σπύρο αντίπαλο οπότε αυτό ήτανε κουφό», δήλωσε στις κάμερες η Ασημίνα.

Στη συνέχεια και ενώ κουβεντιάζανε με τον Άρη, εκείνος είπε: «Εγώ τους είπα ότι δείχνετε ομάδα χωρίς άποψη» ανώ στις κάμερες ανέφερε: «Η επιλογή του Σπύρου εμένα μου φάνηκε λογική αν και ο Σπύρος παραξενεύτηκε. Πίστευε πως εμείς τον ψηφίσαμε, όπως και τις άλλες φορές. Εγώ του είπα ''Σπύρο μου, μπερδεύεσαι, δε σε βγάλαμε εμείς στον τάκο αλλά η παρέα σου».

«Πλέον όλοι θέλουν να παίξουν στρατηγικά αλλά ενώ εγώ, ο Άρης και η Μαίη συσπειρωθήκαμε και βγάλαμε ένα αποτέλεσμα ενώ η άλλη τετράδα δεν ήταν τετράδα», συμπλήρωσε η Ασημίνα.

Το ''πηγαδάκι'' Ασημίνας - Άρη στο Survivor 5

Survivor 5: Ανεπανάληπτες σπόντες Σταυρούλας σε Άρη και Ασημίνα - «Μάχομαι σαν άντρας ε; Θα σας τα κλείσω τα στόματα...»

Το αποψινό επεισόδιο 23/6 του Survivor 5 ξεκίνησε, μετά τις χθεσινές εντάσεις και την υποψηφιότητα της Σταυρούλας και του Σπύρου - για ακόμη μία φορά- και φυσικά η υποψήφια δε μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Έτσι, έκανε τις δηλώσεις της στην κάμερα.

«Θα ήθελα να παραμείνω και να κλείσω στόματα, που λένε πως θα μπω από τη πίσω πόρτα στο Γαλάτσι. Έχει γίνει μότο πλέον. Θα ήθελα να δω πολύ τις αντιδράσεις των παιδιών, αν μείνω και φύγει κάποιος άλλος. Προς το παρόν μόνο ο Άρης και η Ασημίνα είναι χαρούμενοι.

Με την Ασημίνα είναι προσωπικό ότι με ψήφισε. Ο Άρης το έκανε για στρατηγικούς λόγους γιατί είμαι καλή αγωνιστικά και η Μαίη για αντίποινα. Βέβαια, δε βγήκανε μόνο από τη δική μου ψήφο. Λένε πως μάχομαι σαν άντρας και δεν είμαι εύκολος στόχος», σχολίασε η Σταυρούλα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share