Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 23/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Χάνει ο Άρης Σοϊλέδης! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το σημερινό έπαθλο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

23 Ιουνίου 2022 20:37
Survivor spoiler 23/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Χάνει ο Άρης Σοϊλέδης! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το σημερινό έπαθλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 23/06: Τελευταίος αγώνας επάθλου στο Survivor 5 θα είναι πιθανότατα ο σημερινός, αφού η επόμενη εβδομάδα θα είναι η τελευταία και ίσως υπάρχουν και λιγότεροι αγώνες, καθάρα για τις ασυλίες!

Όπως έχουμε ήδη πει στο Athensmagazine.gr, η Ασημίνα, η Μαίη, ο Σπύρος και η Σταυρούλα είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για το ποιος αποχωρεί). Και οι 4 περιμένουν πώς και πώς να ακούσουν από το στόμα του Γιώργου Λιανού τι πρόκειται να γίνει και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, λίγο καιρό πριν τον τελικό.

Άλλωστε σε αυτό το σημείο όλοι οι παίκτες έχουν θέσει ως στόχο τους το να φτάσουν στον τελικό. Το όνειρο μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Πριν την αποχώρηση όμως έχουμε αγώνα επάθλου! Ποιος παίκτης θα τον κερδίσει; Η είδηση είναι πως από την μέρα που έγινε ατομικό το Survivor έχουμε την πρώτη ήττα του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ωστόσο θα απολαύσει το έπαθλο!

σαρβαιβορ-επαθλο

Survivor spoiler 23/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το σημερινό αγώνισμα επάθλου

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η νίκη σήμερα, θα είναι γυναικεία υπόθεση. Την πρώτη θέση θα κατακτήσει η Ασημίνα, η οποία θα έχει την ευκαιρία να πάρει μαζί της στο έπαθλο 3 συμπαίκτες της. Οι 3 αυτοί θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαίη και ο Στάθης Σχίζας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share