Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/06: Επιτέλους Παναγία μου! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Οριστικό

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

23 Ιουνίου 2022 10:12
Survivor spoiler 23/06: Επιτέλους Παναγία μου! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Οριστικό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 23/06: Ναι, ναι, ναι! Είναι γεγονός! Αποχωρεί επιτέλους από το Survivor 5 ο παίκτης που όλοι περίμεναν εδώ και πολύ πολύ καιρό!

Από χτες σας είχαμε αναφέρει ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες. Βασικά ποιοι παίκτες είναι τα φαβορί για να αποχωρήσουν, για να λέμε τα πράγαματα με το όνομά τους!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Ποιοις θα αποχωρήσει;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Μετά από πάρα πολλές ψηφοφορίες μπορούμε να πούμε πως έχουμε τέσσερις υποψηφίους που έχουν ίδιες πιθανότητες για να αποχωρήσουν!

Ποιοι πιστούμε όμως ότι έχουν ένα προβάδισμα παραπάνω. Λόγω κλίκας αλλά και... Χρήστου Δάντη πιστεύουμε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει και πως έχει θέση και την επόμενη εβδομάδα, τελευταία αγωνιστικά, στο Survivor 5. Από εκεί και πέρα όλα θα κριθούν στο νήμα.

Spoiler ακόμα δεν έχουμε οπότε κάνουμε υποθέσεις. Προσωπικά δεν θα μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση να αποχωρήσει αυτή την φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, διότι στις τελευταίες ψηφοφορίες την έχει γλιτώσει στο τσακ. Επίσης άλλα spoiler έδιναν ως φαβορί για αποχώρηση την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ποιος θα φύγει;

Survivor spoiler 23/06: Επιτέλους Παναγία μου! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα!

Η προαίσθησή μου έπεσε μέσα! Και ναι, απόψε θα δούμε να αποχωρεί επιτέλους από το Survivor 5 και τον Άγιο Δομίνικο ο Σπύρος Μαρτίκας!

Survivor spoiler 23/06: Επιτέλους Παναγία μου! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share