Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Άρχισαν τα "μαγειρέματα" πριν το τελικό - Δύο παρέες μια στρατηγική (video)

"Δεν μας αφήνουν επιλογή..."

22 Ιουνίου 2022 23:32
Survivor 5: Άρχισαν τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 5 σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και οι παίκτες έχουν αρχίσει να μιλούν έντονα για την στρατηγική που θα ακολουθήσουν, καθώς πλέον το παιχνίδι πλησιάζει προς το ατομικό αγώνισμα και σκέφτονται πολύ ποιος παίκτες θα έχουν απέναντί τους (δείτε εδώ ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση).

Παιχνίδι στρατηγικής το Survivor 5

«Παίζουν το παιχνίδι πολύ στρατηγικά. Αυτό το παιχνίδι είναι βρώμικο. Έχουμε κι εμείς τρεις ψήφους και μπορεί να βγουν 2 υποψήφιοι από εκείνους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης, που δεν κινδυνεύει διότι έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. «Δεν μας αφήνουν επιλογή, παρά να παίξουμε στρατηγικά», δήλωσε στον Γιώργο Λιανό.

Την ίδια στιγμή ι υπόλοιποι παίκτες συζητούσαν χαμηλόφωνα για τη Μαίη. «Η Ασημίνα έχει λυσσάξει να βγω στον τάκο μαζί της για να με διώξει γιατί είναι σαφώς ανώτερη από μένα» είπε με ειρωνεία η Σταυρούλα. «Έχει μείνει ατάκα ότι θέλω να πάω στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα».

Μάλιστα η Σταυρούλα είπε στην ομάδα της να την ψηφίσουν για να μην βγουν δύο άτομα από αυτούς για αποχώρηση αν χάσει την ασυλία.

«Εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω αυτό που λέει η Σταυρούλα» της είπε ο Νικογιάννης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share