Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: "Δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε..." - "Λύγισε" ο Νίκος Γιάννης με την αποκάλυψη για το άγνωστο παρελθόν του (video)

"Σε πληροφορώ ότι εγώ..."

22 Ιουνίου 2022 21:41
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 5 μπαίνει στην τελική ευθεία και οι δύο παρέες καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια η καθεμία, με μοναδικό στόχο να πλήξουν τους αντιπάλους και να τους οδηγήσουν στην έξοδο, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό. Νωρίτερα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Μαίη.

Λίγο πριν μπουν όμως στην αρένα, ο Νίκος Γιάννης προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Με αφορμή τις κουβέντες της Ασημίνας στο χθεσινό συμβούλιο, ο παίκτης με λυγμούς περιέγραψε τα πολύ δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι «εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου», σε πληροφορώ πως κι εγώ κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες», είπε και συνέχισε: «Παρόλα αυτά, όμως, εγώ μπορεί να τα έχω ζήσει αυτά αλλά αυτά με έχουν κάνει ακόμα δυνατότερο και ο Θεός με αυτά τα μαθήματα μου έδωσε να καταλάβω ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμάμε κάποια πράγματα και να μην εναντιωνόμαστε. Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις, θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή και δεν είναι ένα Survivor και ένας τελικός. Η ζωή είναι άνθρωποι, φιλίες και στηρίγματα»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share