Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Survivor spoiler 22/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

22 Ιουνίου 2022 20:23
Survivor spoiler 22/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι ανατροπές τελειωμό δεν έχουν στο Survivor 5, το οποίο ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες και ακόμη μία αναμένεται να λάβει τόπο στο συμβούλιο, καθώς πάνω από τους μισούς παίκτες θα κινδυνεύσουν με αποχώρηση.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ οδηγείται προς το φινάλε για τον πέμπτο του κύκλο, με το ραντεβού, όπως και σε κάθε περίπτωση, να αναμένεται στο Άλσος Βεΐκου στις πρώτες μέρες του Ιουλίου, δηλαδή σε ουσιαστικά δύο εβδομάδες, με κάθε αποχώρηση πια να είναι πιο σκληρή από την άλλη, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τοπίο στον Άγιο Δομίνικο.

Η εβδομάδα αυτή, όμως, δείχνει να είναι η πιο δύσκολη από όλες, αφού όπως μαθαίνουμε θα είναι ένας ούτε δύο, μα τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Και όλοι, μάλιστα, ένας προς έναν, είναι εξαιρετικά ισχυροί, κάτι που αναμένεται να φέρει σε απόλυτη ισορροπία τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Survivor spoiler: Έρχεται... πανικός με τέσσερις υποψηφίους

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις πρώτες δύο ασυλίες, ο Άρης Σοϊλέδης είναι εκείνος, που κερδίζει, αλλά το πρόβλημα είναι πως δύο κορίτσια, που βρίσκονται κοντά του, θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η κλίκα των τεσσάρων οδηγεί προς τα εκεί την κατάσταση, κάτι που σημαίνει πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου είναι οι πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι δύο ασυλίες του Σοϊλέδη, ωστόσο, σημαίνουν πως είναι ασφαλής ως προς ενδεχόμενη υποψηφιότητα, άρα πρέπει να ψάξουμε... στην κλίκα τον επόμενο. Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες, ο Νίκος Γιάννης κερδίζει το τρίτο έπαθλο ασυλίας, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να ισοψηφούν. Κάπως έτσι, θα είναι τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και αναμένεται να γίνει... πανικός στην ψηφοφορία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share