Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού! Πότε και πού θα γίνει (Video)

Αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

22 Ιουνίου 2022 09:26
Survivor spoiler: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού! Πότε και πού θα γίνει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, με τον μεγάλο τελικό να πλησιάζει. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν μείνει 7 παίκτες και όλοι ανυπομονούν για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ενώ, σάλος έχει γίνει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου για τις ψήφους του Χρήστου Δάντη! Την ψάχνει η παραγωγή και κινδυνεύει η συμμετοχή της στο Survivor 5

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Survivor 2022

Σύμφωνα με την εκπομπή «OPEN Weekend» ο ημιτελικός του Survivor θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουλίου. Θα λάβουν μέρος τέσσερις συμμετέχοντες, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν σε ελληνικό έδαφος. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε άλλες τρεις αποχωρήσεις.

Την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει ο τελικός του Survivor 2022 που θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου με δύο παίκτες να διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι οι φιναλίστ δεν θα συναντήσουν τους συγγενείς τους όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα καθώς η παραγωγή θα τους οδηγήσει σε μια βίλα μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού. Το διήμερο 5-6 Ιουλίου θα γίνει στο Άλσος Βεΐκου, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Survivor spoiler 22/06: Αλαλούμ στο συμβούλιο του Survivor 5! Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Οι ανατροπές τελειωμό δεν έχουν στο Survivor 5, το οποίο ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες και ακόμη μία αναμένεται να λάβει τόπο στο συμβούλιο, καθώς πάνω από τους μισούς παίκτες θα κινδυνεύσουν με αποχώρηση.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ οδηγείται προς το φινάλε για τον πέμπτο του κύκλο, με το ραντεβού, όπως και σε κάθε περίπτωση, να αναμένεται στο Άλσος Βεΐκου στις πρώτες μέρες του Ιουλίου, δηλαδή σε ουσιαστικά δύο εβδομάδες, με κάθε αποχώρηση πια να είναι πιο σκληρή από την άλλη, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τοπίο στον Άγιο Δομίνικο.

Η εβδομάδα αυτή, όμως, δείχνει να είναι η πιο δύσκολη από όλες, αφού όπως μαθαίνουμε θα είναι ένας ούτε δύο, μα τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Και όλοι, μάλιστα, ένας προς έναν, είναι εξαιρετικά ισχυροί, κάτι που αναμένεται να φέρει σε απόλυτη ισορροπία τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Survivor spoiler: Έρχεται... πανικός με τέσσερις υποψηφίους

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις πρώτες δύο ασυλίες, ο Άρης Σοϊλέδης είναι εκείνος, που κερδίζει, αλλά το πρόβλημα είναι πως δύο κορίτσια, που βρίσκονται κοντά του, θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η κλίκα των τεσσάρων οδηγεί προς τα εκεί την κατάσταση, κάτι που σημαίνει πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου είναι οι πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι δύο ασυλίες του Σοϊλέδη, ωστόσο, σημαίνουν πως είναι ασφαλής ως προς ενδεχόμενη υποψηφιότητα, άρα πρέπει να ψάξουμε... στην κλίκα τον επόμενο. Μαθαίνουμε, όμως, ότι δε θα είναι μόνο ένας. Ο Νίκος Γιάννης κερδίζει το τρίτο έπαθλο ασυλίας, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να ισοψηφούν. Κάπως έτσι, θα είναι τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και αναμένεται να γίνει... πανικός στην ψηφοφορία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share