Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Αν με βλέπει αυτή τη στιγμή ο Χρήστος...» - Ακραίο το κάλεσμα της Ασημίνας στον Δάντη

«Θα σου γυρίσει μπούμερανγκ»

21 Ιουνίου 2022 22:30
Survivor 5: «Αν με βλέπει αυτή τη στιγμή ο Χρήστος...» - Ακραίο το κάλεσμα της Ασημίνας στον Δάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό 21/6 είδαμε τις πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου λίγο μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση στο Survivor 5. Η παίκτρια όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά δε μάσησε τα λόγια της καθώς άκουσε κάτι, που δεν της άρεσε καθόλου.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Αυτός Άγιο Δομίνικο και εκείνη για καφεδάκι με την κουνιάδα - Η Βρισηίδα συνάντησε την αδερφή του Μαρτίκα

Ενώ λοιπόν, κάποιοι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν πως λόγω της σχέσης με τον Χρήστο Δάντη παραμένει στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ζητήσει προσωπικά στην κάμερα να μην την ξανά ψηφίσει ο τραγουδιστής.

Το κάλεσμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου σχετικά με τον Δάντη στο Survivor 5

Ακραίο σκηνικό με την Ασημίνα για τον καλό της

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 με την μπλε ομάδα να κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και να παρατηρεί τους κόκκινους να βγάζουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση, πως ο Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση πήρε το λόγο και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις. Μάλιστα είπε δημόσια, πως η Ασημίνα ζήτησε από τον Εμμανουήλ λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι να αποστηθίσει το κινητό του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη.

Η ίδια μόλις άκουσε αυτή την δήλωση έχασε τον εαυτό της, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει φανερά θιγμένη. Μάλιστα δε δίστασε να του ζητήσει να μην ξαναπιάσει το όνομα του συντρόφου της στο στόμα του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share