Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/06: Της Παναγιάς τα μάτια στο Survivor All Star! Αυτούς τους νικητές και κορυφαίους παίκτες του Survivor κλείνει ο Ατζούν

«Σεισμός» για την νέα σεζόν από την παραγωγή!

20 Ιουνίου 2022 12:05
Survivor spoiler 20/06: Της Παναγιάς τα μάτια στο Survivor All Star! Αυτούς τους νικητές και κορυφαίους παίκτες του Survivor κλείνει ο Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Αν οι προηγούμενοι κύκλοι του Survivor είχαν συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό, στο Survivor All Star αναμένεται να γίνει... σεισμός με τα ονόματα, που θέλει να κλείσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Λένε πως «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Κι επειδή αυτή η παροιμία ισχύει στη ζωή όσο ελάχιστες, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έχει φροντίσει ήδη να προσεγγίσει αρκετούς παίκτες, ώστε να αγωνιστούν στην ειδική του έκδοση, τη στιγμή που το Survivor 5 ακόμη διεξάγεται κι έχουν μείνει 17 μέρες για το μεγάλο φινάλε στο Άλσος Βεΐκου.

Το Survivor All Star, βέβαια, δεν είναι μια σκέψη που τώρα βγήκε στον «αφρό». Η παραγωγή ήθελε από πέρυσι να προχωρήσει με αυτό το πλάνο, αλλά δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα, καθώς όσες επαφές έγιναν, ήταν με την τηλεοπτική σεζόν και όχι μόνο να έχουν ήδη ξεκινήσει, άρα δεν μπορούσε να κερδίσει το «ναι» από κανέναν.

Αυτή την φορά, όμως, δεν έκανε το ίδιο λάθος κι έχει ήδη κάνει τα πρώτα τηλεφωνήματα σε αριθμό παικτών, που βρίσκεται ήδη στο διψήφιο. Έχει πραγματοποιήσει, δε, ραντεβού με ορισμένους και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλοι, ώστε να γίνει και η τελική επιλογή, ανάλογα με το ποιοι θα δεχθούν το νέο κάλεσμα.

Survivor spoiler: Οι πρώτοι παίκτες που δέχθηκαν το κάλεσμα

Το Survivor All Star θα έχει, πάντως, έντονο... άρωμα Survivor 4, καθώς σημείωσε τρομερή επιτυχία. Κάπως έτσι, έχουν ήδη γίνει επαφές με τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αλέξη Παππά, Καρολίνα Καλύβα, Γιώργο Ασημακόπουλο, Νίκο Μπάρτζη, Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Κόρομι, με τον τελευταίο μάλιστα να το επιβεβαιώνει στη «Super Κατερίνα», αν και είναι γνωστό και το ποιος είναι ο πρώτος που θα κλείσει.

Μαζί με τον Σάκη, επίσης, άλλοι δύο νικητές έχουν δεχθεί κρούση, ήτοι ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα δίπλα στους Μάριο Πρίαμο, Μπο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Κώστα Αναγνωστόπουλο και Γιάννη Σπαλιάρα.

Η περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου, του νικητή του πρώτου Survivor, είναι ιδιαίτερη και είναι δεδομένο, ότι θα γίνει προσέγγιση όταν είναι η ώρα σωστή και τα επιχειρήματα είναι τα κατάλληλα, εξαίροντας το κοινωνικό του έργο. Αναμένεται, φυσικά, να κληθούν κι άλλοι παίκτες, με τον Τριαντάφυλλο να είναι στα υπ' όψιν, μεταξύ άλλων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share