Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Survivor trailer 20/06: «Είπε για τον κόσμο ότι...» - «Βόμβα» για τον Σοϊλέδη μπροστά στον Γιώργο Λιανό!

Ο πραγματικός του εαυτός βγαίνει στην φόρα...

20 Ιουνίου 2022 07:33
Survivor trailer 20/06: «Είπε για τον κόσμο ότι...» - «Βόμβα» για τον Σοϊλέδη μπροστά στον Γιώργο Λιανό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Τα «μαχαιρώματα» στο Survivor 5 συνεχίζονται κανονικά, με τον Σπύρο Μαρτίκα να συνεχίζει να... κεντά στο παιχνίδι και ορισμένους να μην μπορούν να το αποδεχθούν, με αποτέλεσμα να αμφισβητούν μέχρι και την κρίση του κόσμου, ο οποίος πάντως έχει δώσει την ευκαιρία να... αβγατίσουν την περιουσία τους οι παίκτες.

Για αρχή, πάντως, στο νέο επεισόδιο (20/6) του ριάλιτι επιβίωσης τα δεδομένα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Τέσσερις παίκτες δείχνουν να κινούνται εναντίον του Άρη Σοϊλέδη, φτιάχνοντας το δικό τους «πηγαδάκι», με τους Μαρτίκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή να βρίσκουν ως «συμμάχους» τους Στάθη Σχίζα και Νίκο Γιάννη.

Survivor trailer: Η αποκάλυψη για... τον ύπουλο Σοϊλέδη που αμφισβητεί τον κόσμο

Η πρωταθλήτρια στίβου, μάλιστα, εξηγεί στην κάμερα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να... ντρέπεται για αυτή την παρέα, καθώς δε θέλει να χάσει τους φίλους της. Θα φανεί, ωστόσο, αν μπορεί να τα καταφέρει, με το αγώνισμα της ασυλίας να έρχεται και το φαβορί να είναι σαφές.

Λίγο αργότερα, όμως, στο συμβούλιο του νησιού αποφασίζει να τα βάλει ευθέως με τον Σοϊλέδη, κατηγορώνας τον για τις «λυκοφιλίες» του. Παράλληλα, ο Μαρτίκας «αρπάζει» την ευκαιρία μέσω μιας νύξης του για τον κόσμο, ώστε να τον ρωτήσει αν θεωρεί πως υπάρχει κάποια αδικία και τα... αίματα ανάβουν.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share