Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 19/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τον αγώνα επάθλου!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

19 Ιουνίου 2022 20:17
Survivor spoiler 19/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τον αγώνα επάθλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 19/06: Μια μεγάλη αλλαγή έχουμε από σήμερα στο Survivor 5 με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους επτά παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι ότι πλέον και στα απλά έπαθλα, πέρα από τις ασυλίες, τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά. Δηλαδή ο καθένας για την πάρτη του.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 19/06: "Κόκκαλο" με την ανακοίνωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου - «Θέλω να πω ότι...»

Και ξεκινάμε με ένα αγώνισμα μέσα στο νερό αρκετά απαιτητικό και δύσκολο για τους επτά. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει ποιο θα είναι το έπαθλο; Αρχικά να τα πάρουμε από την αρχή. Ποιοι παίκτες έχουν απομείνει; Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νίκος Γιάννης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαίη Εμμανουηλίδου, Στάθης Σχίζας και Σπύρος Μαρτίκας είναι οι 7... σωματοφύλακες που συνεχίζουν στο Survivor 5.

σαρβαιβορ

Από αυτούς και... 40 μήνες να κρατήσει ακόμα το Survivor δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει σε ατομικό αγώνισμα ο Σπύρος Μαρτίκας. Δεν μπορεί το παλικάρι και πλέον δεν μπαίνει και στον κόπο να κουραστεί. Ο "Τριαντάφυλλος" του περσινού Survivor ακούει στο όνομα Σπύρος Μαρτίκας και δεν πρόκειται να ιδρώσει για να κερδίσει κάποιο έπαθλο. Άλλωστε το αργότερο σε τρεις εβδομάδες θα είναι σπίτι του.

Από τους υπόλοιπους παίκτες κάκιστη σχέση με το νερό έχει η Ασημίνα Χατζηανδρέου και το σημερινό αγώνισμα απαιτεί αρκετό... κολύμπι. Οπότε μένουν 5. Από αυτούς σίγουρα φαβορί για τη νίκη είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ από κοντά είναι και ο Νίκος Γιάννης με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στάθης Σχίζας και Μαίη Εμμανουλίδου δείχνουν να έχουν λιγότερες πιθανότητες.

Ποιος θα κερδίσει όμως; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας, ο Άρης Σοϊλέδης δείχνει να είναι άχαστος και θα κερδίσει ακόμη έναν αγώνα.

Μείνετε όμως συντονισμένοι μέχρι εκείνη την ώρα και δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share