Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor trailer 19/06: "Κόκκαλο" με την ανακοίνωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου - «Θέλω να πω ότι...»

Με ποιον παίκτη έρχεται πιο κοντά;

19 Ιουνίου 2022 18:57
Survivor trailer 19/06:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 19/05: Δύο εβδομάδες αγωνιστικής δράσης έμειναν ακόμα στο Survivor 5 με τους παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι να κοιτάζουν πως θα φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό της Αθήνας!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έρχεται πιο κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη, αφού μαζί με τον Νίκο Γιάννη αποτελούν την μια τριάδα του ριάλιτι και ανακοινώνει στον φίλο της πως εκείνη δεν είναι Σπύρος Μαρτίκας για να πιάνει κολλητούς όπου την πάει το συμφέρον της.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους επτά παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor πως από σήμερα και τα αγωνίσματα επάθλου γίνονται ατομικά, πέρα από εκείνα των ασυλιών!

Πάμε να δούμε παρακάτω το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (19/06) στο Survivor 5:

Survivor 5: «Μίδας» ο Σοϊλέδης, πλούσια νύφη η Βρισηίδα και ο «χαμένος» Εμμανουήλ - Τα χρήματα που έχουν βάλει οι παίκτες στην τσέπη τους

Μπορεί το Survivor 5 να συνεχίζεται κανονικά, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο ακόμα μεγαλύτερο σούσουρο έχει δημιουργηθεί για τα ποσά που έχουν πάρει οι παίκτες μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «OPEN Weekend», ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως θα γυρίσει κροίσος, αν αναλογιστεί κανείς πως ήδη έχει μαζέψει πάνω από 150.000 ευρώ και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - «Τέλος» ο Σπύρος Μαρτίκας: Αυτός είναι ο παίκτης που «έκλεψε» την καρδιά της Βρισηίδας - Η φωτογραφία με το φιλί που τους «καίει»

Παράλληλα, η Βρισηίδα Ανδριώτου τα πήγε πολύ καλά, καθώς η οικονομική συμφωνία που είχε κάνει με τον Ατζούν, της απέφερε 70.000 ευρώ.

Στους χαμένους της υπόθεσης βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος παρά το «πανηγυράκι» που είχε στήσει μέσα στο Survivor, έφυγε μόλις με 8.000.

Δείτε τα πόσα των υπόλοιπων παικτών στο βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share