Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor trailer 19/06: «Ο Άρης επιθυμεί να..» - Αποκαλύφθηκε το μεγάλο σχέδιο του Σοϊλέδη (Video)

Αναβρασμός στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι

19 Ιουνίου 2022 07:58
Survivor trailer 19/06: «Ο Άρης επιθυμεί να..» - Αποκαλύφθηκε το μεγάλο σχέδιο του Σοϊλέδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 19/06: Μετά την έκπληξη στην τελευταία αποχώρηση του Survivor 5, με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού, έρχονται μεγάλες ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή (19/6) θα έρθουν τα πάνω κάτω, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει πως οι ομάδες διαλύονται και ξεκινούν οι ατομικοί αγώνες και στα αγωνίσματα επάθλου.

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Ήρθε η ώρα και στους αγώνες για τα έπαθλα να αγωνίζεστε ατομικά», θα πει ο παρουσιαστής και οι παίκτες θα πετάξουν τις μπαντάνες τους.

Φυσικά, στο επίκεντρο θα βρεθεί ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας με τον ίδιο να αποκαλύπτει το μεγάλο σχέδιο του Άρη Σοϊλέδη λέγοντας ότι «οι 3 πλησιάζουν τους 4 και ότι ο Άρης επιθυμεί να διαλέξει εμένα για να...»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό (19/6) trailer του Survivor:

Survivor 5: «Δύο παλτά με ύφος χιλίων καρδηναλίων...» - Οχετός στο twitter για Ναυσικά και Απόστολο Ρουβά (photo)

Survivor 5: Στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή «After Dark» ήταν καλεσμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μαζί με τον Απόστολο Ρουβά.

Οι πρώην παίκτες του Survivor μίλησαν στον παρουσιαστή και σχολίασαν πολλά πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες. Πέρα από τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, η Ναυσικά είπε χωρίς να «κρύβεται» ποιον θέλει και ποιον δε θέλει να δει νικητή στο Survivor, μιλώντας για προσωπικότητες και πρότυπα.

Η παίκτρια μίλησε πολύ ανοιχτά σχετικά με το ποιους συμπαίκτες της θα ήθελε να δει να νικούν το παιχνίδι. Αυτό που τόνισε, όμως, είναι ότι δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει νικήτρια την Ασημίνα, καθώς δεν τη θεωρεί καλό πρότυπο.

«Να πω την αλήθεια δε θα ήθελα να το πάρει η Ασημίνα. Η Σταυρούλα ή ο Άρης ή ο Στάθης ναι. Την Ασημίνα δεν τη θέλω ως χαρακτήρα να κερδίσει. Άργησα πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που έδειχνε. Αν ήταν μόνο αγωνιστικό θέμα, θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ‘Survivor’ έχει να κάνει και με την προσωπικότητα. Καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει. Δε θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο», είπε.

Ο κόσμος στο Twitter παρακολούθησε τα λεγόμενα της παίκτριας και έκανε τα δικά του σχόλια για τα τεκταινόμενα.

Οχετός στο twitter για Ναυσικά και Απόστολο Ρουβά

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share