Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - «Κόλαφος» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο...Δε τη θέλω» (Video)

Την «δίκασε» κανονικά

18 Ιουνίου 2022 14:14
Survivor 5 - «Κόλαφος» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο...Δε τη θέλω» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θέμης Γεωγραντάς υποδέχτηκε τον Απόστολο Ρουβά, αλλά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην εκπομπή "After Dark".

Οι τρεις τους συζήτησαν για το "Survivor 5" και για όσα έλαβαν χώρα στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Πολύ πριν τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Με αυτή τη γυναίκα ήταν για χρόνια ερωτευμένος ο Κωστής Πηλαδάκης (photos)

Η Ναυσικά Πανγιωτακοπούλου εξήγησε όσον αφορά την ξαφνική της έξοδο από το παιχνίδι: "Εγώ έχω ένα αυτοάνοσο στο παχύ έντερο. Κανονικά εγώ δεν θα έπρεπε να τρώω ίχνος καρύδας. Ήταν όλη η διατροφή που έφταιξε, κάποια στιγμή εγώ είχα μία μεγάλη έξαρση. Νόμιζα ότι θα περάσει γι' αυτό και πάλεψα τότε για την ατομική ασυλία. Είδαμε ότι χειροτερεύει και συμφωνήσαμε με την παραγωγή ότι είναι καλύτερο να μη ρισκάρουμε σε θέματα υγείας. Δεν πίστευα ότι θα κάτσω τόσο".

Αναφερόμενοι στο ποιος θα είναι ο φετινός νικητής του "Survivor", τόσο ο Απόστολος Ρουβάς όσο και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συμφώνησαν στο ότι πρόκειται να δούμε άντρα να σηκώνει την κούπα στο Γαλάτσι.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω κουβέντας η Ναυσικά Παναγιωτοκαοπούλου είπε για την Ασημίνα Χταζηανδρέου, η οποία αποτελεί μία από τις γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει αγωνιστικά στο "Survivor 2022": "Να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να το πάρει η Ασημίνα. Την Ασημίνα δεν τη θέλω σαν χαρακτήρα να κερδίσει. Άργησα πάρα πολύ αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που έδειχνε. Αν το μόνο μας θέμα ήταν το αγωνιστικό, θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το "Survivor" έχει να κάνει και με την προσωπικότητα, καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει. Δεν θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο".

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share