Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/06: Ύπουλο χτύπημα! Πετάνε εκτός τελικού τον Άρη Σοϊλέδη!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

18 Ιουνίου 2022 12:48
Survivor spoiler 18/06: Ύπουλο χτύπημα! Πετάνε εκτός τελικού τον Άρη Σοϊλέδη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 18/06: Δύο εβδομάδες αγωνισμάτων ακόμα και μετά γυρνάμε στην Ελλάδα για την τελική ευθεία του Survivor 5, όπου θα μάθουμε και τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για φέτος.

Άπαντες έχουν καταλάβει πως ο Άρης Σοϊλέδης είναι το μεγάλο φαβορί. Τόσο για την κατάκτηση του τροπαίου, πόσο μάλλον για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Αθήνας. Και ο κόσμος το ξέρει και οι παίκτες σαφώς. Και ψάχνουν τρόπο για να τον βγάλουν από τον μεγάλο τελικό και αν καταφέρουν να τον διώξουν από το ριάλιτι. Όσο όμως αυτός κερδίζει δύσκολα θα βρεθεί εκτός τελικού.

Βλέποντας το trailer της Κυριακής (19/06) καταλαβαίνουμε πως Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ, έχουν βρεθεί στο περιθώριο. Ακόμα και από τον Νίκο Γιάννη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα έδειχνε να βρίσκεται κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Survivor spoiler 18/06: Ύπουλο σχέδιο! Πετάνε εκτός τελικού τον Άρη Σοϊλέδη!

Όπως βλέπουμε λοιπόν υπάρχει σχέδιο να βγάλουν στον τάκο μαζί την Ασημίνα με τον Άρη για να αποχωρήσει αρχικά ένας εκ των δύο. Όμως υπάρχει στη μέση και η αγωνιστική κατάσταση του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος δεν χάνει με τίποτα, οπότε εξασφαλίζει την παραμονή του στο ριάλιτι καθώς μένει εκτός ψηφοφορίας με ασυλίες. Την περασμένη εβδομάδα από τις τρεις ασυλίες, δεν κέρδισε μόνο την τρίτη, στην οποία φυσικά και δεν πήρε μέρος.

Ο πονοκέφαλος έχει πιάσει τους υπόλοιπους που προσπαθούν να τον κάνουν να χάσει. Ποιο είναι το σχέδιο τους; Όποιος βρίσκεται κοντά στον Άρη σε νίκες να τον αφήσουν οι άλλοι να κερδίζει για να χάσει τις ασυλίες ο Άρης. Κάτι που έκαναν πολλοί πέρσι και με τον Σάκη Κατσούλη. Το κόλπο αυτό όμως κινδυνεύει να τους γυρίσει μπούμερανγκ. Μπορεί και όχι... Θα δείξει...

Πάντως εδώ είμαστε και θα το θυμηθείτε. Νικητή έχουμε ήδη στο Survivor κι αυτός είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Υπομονή λίγες βδομάδες ακόμα και θα το διαπιστώσετε και επίσημα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share