Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Τα γυρνάει η Βρισηίδα: Ούτε Μαρτίκας, ούτε Γιωρίκας - Αυτόν τον παίκτη αποθέωσε (photo)

Ποιον «έβαλε στο στόμα» της;

18 Ιουνίου 2022 12:30
Survivor 5 - Τα γυρνάει η Βρισηίδα: Ούτε Μαρτίκας, ούτε Γιωρίκας - Αυτόν τον παίκτη αποθέωσε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να βρει πάλι του ρυθμούς της καθημερινότητας προσπαθεί η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5.

Η ίδια, παρά τα προγνωστικά, κατάφερε να μείνει αρκετό καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ εντύπωση στους τηλεθεατές προκάλεσε η σχέση που ανέπτυξε με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δυο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά και το ειδύλλιο τους εξελίχθηκε με την Βρισηίδα Ανδριώτου να περιμένει τον φαρμακοποιό να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια πριν γυρίσει για τα καλά στην Ελλάδα ο αγαπημένος της, η Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκε για καφέ με δύο πρώην συμπαίκτες της, τον Γιωρίκα Πιλίδη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Παρ' όλα αυτά, η πρώην, πλεόν, παίκτρια του Survivor μάλλον για άλλον παίκτη καίγεται και δεν είναι ο Μαρτίκας. Η 25χρονη ανέβασε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποθεώνει κάποιον άλλο.

Ο λόγος για τον Σάββα Κάλφα, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Βρισηίδα.

survivor κάλφας after dark

Survivor 5: «Πίσω από τις κάμερες μου είχε...» - Αποκαλύψεις Βρισηίδας για το τι έκαναν off camera με τον Μαρτίκα (Video)

Survivor 5: Η Βρισηίδα Ανδριώτου το πρωί της Πέμπτης (16/6) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Love It“. H πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και για το περιστατικό που την έσπρωξε.

«Όταν με έσπρωξε ο Σπύρος Μαρτίκας δεν υπερέβαλα, ήταν όντως απότομο. Στην αρχή δεν ήθελα καν να τον βλέπω, γιατί όταν είναι ο σύντροφός σου που λες ότι είσαι ερωτευμένη, τον αγαπάς και όλα αυτά και ξαφνικά κάνει κάτι τέτοιο είναι κάπως. Όλα αυτά μου τα έχει πει ο ίδιος.

Εγώ δεν του έχω πει σ’ αγαπώ ενώ αυτός μου έχει πει. Πίσω από τις κάμερες μου είχε εκδηλώσει ανοιχτά τα αισθήματά του.

Από την ένωση ξεκίνησε να με φλερτάρει και η Ευρυδίκη έβαλε το χέρι της. Άρχιζε να με θαυμάζει, ερχόταν τα πρωινά και με ξύπναγε με ένα φιλί», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και πρόσθεσε: «Στο τέλος το ζούσαμε κρυφά, γιατί άκουγε πολύ άσχημα σχόλια από την ομάδα του. Δεν χαιρόταν κανείς με αυτό γιατί πίστευαν ότι εξαιτίας αυτού θα μείνουμε στο παιχνίδι».

Παράλληλα, ο Χρήστος Δάντης τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την πολύ νεότερη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, που διαγωνίζεται στο Survivor 5. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει στιγμή τον έρωτά του για την ποδοσφαιρίστρια, ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση για να προστατέψει την αγαπημένη του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share