Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/06: Ο Ατζούν τελειώνει τον Γιώργο Λιανό από το Survivor!

Εξέλιξη βόμβα!

18 Ιουνίου 2022 12:11
Survivor spoiler 18/06: Ο Ατζούν τελειώνει τον Γιώργο Λιανό από το Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 18/06: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με το Survivor και το μέλλον του Γιώργου Λιανού σ' αυτό!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά ο Ατζούν κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του Έλληνα καλλιτέχνη στον ρόλο του παρουσιαστή του Survivor και την επόμενη σεζόν! Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως έχει ανοίξει επικοινωνία με τον Σάκη Τανιμανίδη, για να αναλάβει ξανά τα ηνία του Survivor και φαίνεται πως οι σκέψεις αυτές έχουν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις στο μυαλό του Τούρκου παραγωγού.

Σε πρώτη φάση ο Ατζούν φέρεται να έχει ανοίξει τα χαρτιά του στον Γιώργο Λιανό, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να τους δεί μαζί σε ρόλο παρουσιαστή του χρόνου, πιθανότατα στο Survivor All Star, όμως ο Γιώργος Λιανός δεν το πήρε με καλό «μάτι» αφού κατάλαβε πως θα είναι σε δεύτερη μοίρα, πίσω από τον Σάκη Τανιμανίδη!

Survivor spoiler 18/06: Ο Ατζούν τελειώνει τον Γιώργο Λιανό από το Survivor!

Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Λιανός είχε πάντα εξαιρετικές σχέσεις με τον Τούρκο παραγωγό, ωστόσο τον τελευταίο μήνα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι σκέψεις του Ατζούν δεν αρέσουν στον Γιώργο Λιανό, καθώς θεωρεί κάτι τέτοιο προδοσία, από την στιγμή που στο περσινό Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης τελευταία στιγμή είπε ΟΧΙ και ο ίδιος δεν κρέμασε τον Ατζούν.

Ο Ατζούν από την πλευρά του του ξεκαθάρισε πως τον θέλει σε ρόλο συμπαρουσιαστή του χρόνου, εφόσον ο Σάκης Τανιμανίδης συμφωνήσει να επιστρέψει και ο παρουσιαστής τα πήρε στο κρανίο, πράγμα σπάνιο για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έχει αποδείξει πως δεν είναι νευρικός. Πάντως μετά από αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται του χρόνου να πάμε σε άλλο μοντέλο παρουσίασης, χωρίς Γιώργο Λιανό αλλά και χωρίς Σάκη Τανιμανίδη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share