Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/06: Ψυχολογικά ράκος ο Άρης Σοϊλέδης - Ζητούσε να αποχωρήσει από το Survivor 5

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

17 Ιουνίου 2022 07:47
Survivor spoiler 17/06: Ψυχολογικά ράκος ο Άρης Σοϊλέδης - Ζητούσε να αποχωρήσει από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 17/06: Τι συνέβη με τον Άρη Σοϊλέδη, αμέσως μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού;

Συγκεκριμένα είναι γνωστός πως ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν αυτός που αποχώρησε και μάλιστα ήδη το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως ο Γιώργος ήταν το παιδί που θα έπρεπε να πάρει την δάδα του και να αποχωρήσει από το Survivor και σταδιακά από τον Άγιο Δομίνικο "πάγωσε" όλους τους παίκτες. Άπαντες περίμεναν τον Σπύρο Μαρτίκα, άντε τον Στάθη Σχίζα. Ωστόσο η ανατροπή έγινε και ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι εκτός Survivor. Τι συνέβη όμως;

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού είδαμε τον Άρη Σοϊλέδη να λυγίζει. Να βάζει τα κλάματα και να κράζει τον Σπύρο, που κατάφερε να παραμείνει και τώρα παρότι απέναντί του είχε πολύ σκληρούς αντιπάλους. Τα κατάφερε όμως κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Άρη. Τον είδαμε άλλωστε τον ποδοσφαιριστή να αγκαλιάζει τον Γιώργο και να μην τον αφήνει.

Survivor spoiler 17/06: Ψυχολογικά ράκος ο Άρης Σοϊλέδης

Αμέσως μετά το τέλος του συμβούλιο μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε, για ακόμα μια φορά, την βοήθεια ψυχολόγου. Μπορεί να δείχνει δυνατός μέσα στο παιχνίδι αλλά η ψυχογολία έχει περάσει από διάφορα στάδια. Ήταν πάντως κοινωνικός και κοντά με δικά του πρόσωπα και η απόσταση αυτή τον έχει κάνει να «σπάσει». Γι' αυτό κι όταν αποχωρεί κάποιος κοντινός του παίκτης βάζει τα κλάματα!

Χτες δεν μπορούσε να συνέλθει. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως για ακόμα μια φορά ζήτησε να αποχωρήσει γιατί η ψυχολόγια του ήταν στα πατώματα. Όμως δεν έγινε. Άπαντες έπεσαν από πάνω του και του θύμισαν όταν σε δύο εβδομάδες έτσι κι άλλιως θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν έμεινε πολύ άλλωστε και το ξέρει και ο ίδιος. Το μυαλό πολλές φορές κολλάει στα παιδιά και είναι λογικό. Όμως τον γάιδαρο τον έφαγαν, η ουρά έμεινε... Κι έτσι ο Άρης Σοϊλέδης μετά από λίγο κατάφερε να ηρεμήσει και να επανέλθει ήρεμος στην παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share