Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 16/06 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

16 Ιουνίου 2022 07:45
Survivor spoiler 16/06 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 16/06: Το Survivor 5 βαδίζει οριστικά προς το φινάλε του και απόψε έχουμε οριστικά ακόμα μια αποχώρηση! Ποιος παίκτης έχει ήδη χαιρετίσει τους συμπαίκτες του και βρίσκεται στο ξενοδοχείο; Ποιος παίκτης θα δούμε σήμερα να μας αποχαιρετά;

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθης Σχίζας και Γιώργος Ταλάντσεβ. Που έχει κάτσει όμως η μπάλα. Ποιος από τους τέσσερις δεν θα παραμείνει στο Survivor 5 και τον Άγιο Δομίνικο για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα;

Ακόμα spoiler δεν έχουμε αλλά κάποια πράγματα μπορούμε να τα... διαβάσουμε! Δεδομένη θέση στο Survivor, παρά την κλάψα της και τα νεύρα της τελευταίας εβδομάδας, φαίνεται πως έχει η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει χτίσει το δικό της κοινό, ενώ αγωνιστικά δεν είναι κακή για να στραφούν απέναντί της. Αυτοί που είναι να την ψηφίσουν θα την ψηφίσουν για να παραμείνει.

Survivor spoiler 16/06 αποχώρηση

Από εκεί και πέρα, κοντά στην παραμονή του μοιάζει και ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος έχει δείξει έναν εξαιρετικό χαρακτηρά και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό! Επομένως η παραμονή δείχνει να κρίνεται ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα. Για τον πρώτο σας τα έχουμε πει. Στις τελευταίες ψηφοφορίες έχει πέσει και έχει παραμείνει διότι είχε πιο αδύναμους παίκτες μαζί του στην κάλπη. Δεδομένα θα δώσει μάχη και αν καταφέρει να παραμείνει σίγουρα δεν θα είναι με μεγάλη διαφορά.

Από την άλλη ο Στάθης Σχίζας δείχνει να είναι από τους πιο αδιάφορους παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό, αφού και αγωνιστικά δεν είναι κάτι το εξαιρετικό ενώ και στον τομέα του ριάλιτι απέχει. Αν θέλει μια πρόβλεψη, Στάθης μοιάζει για φαβορί αποχώρησης, αλλά καμία έκπληξη δεν θα μας κάνει να αποχωρήσει τελικά ο Σπύρος Μαρτίκας. Το Athensmagazine.gr μόλις έχει το σίγουρο spoiler σχετικά με την σημερινή αποχώρηση από το Survivor 5 θα σας ενημερώσει αμέσως. Μείνετε συντονισμένοι.

UPDATE: Τελικά έχουμε απίστευτη ανατροπή και αποχωρεί από το Survivor 5 ο Γιώργος Ταλάντσεβ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share