Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Είναι από τις πιο πονηρές...» - «Κάρφωσαν» την Ασημίνα Μαρτίκας και Τάλα

Πυρ ομαδόν στην ποδοσφαιρίστρια μετά την υποψηφιότητά της

15 Ιουνίου 2022 23:53
Survivor 5: «Είναι από τις πιο πονηρές...» - «Κάρφωσαν» την Ασημίνα Μαρτίκας και Τάλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό (15/6) επεισόδιο του Survivor 5, μετά τον αναβρασμό στις καλύβες με την υποψηφιότητα της Ασημίνας, ο ένας ρίχνει τα καρφιά του στον άλλο, και κυρίως η μπάλα «πάει» από Σπύρο σε Ασημίνα και πάλι πίσω.

«Είχε πραγματικά τρελαθεί να μη βγει υποψήφια. Γιατί να μη βγει; Είναι η δεύτερη χειρότερη αγωνιστικά μετά από μένα. Επίσης, η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές στο φετινό παιχνίδι. Συμπεριφέρεται σε οποιονδήποτε με το χειρότερο τρόπο με κανένα δισταγμό, για να ξεφεύγει», σχολίασε ο Μαρτίκας.

«Ασημίνα μου, αυτό το παιχνίδι είναι ένα τεράστιο σχολείο. Μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμβιώνεις αι να συμπεριφέρεσαι καλύτερα. Αν δεν έχεις μάθει, πώς πρέπει να στέκεται κάποιος με μία άρτια συμπεριφορά απέναντι στους υπολοίπους, δε θα σου δωθεί ποτέ η ευκαιρία. Αυτό το παιχνίδι μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Ασημίνα μου στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην κρίση του κόσμου. Μήπως φοβάσαι πως ο κόσμος έχει απογοητευτεί από την συμπεριφορά σου;», συνέχισε.

Survivor 5: Ενοχλημένος και ο Τάλα

Κάποιοι μάλιστα είναι δυσαρεστημένοι μαζί της και ίσως συνέβαλε και αυτό στο να βγει στον τάκο. Τόσο ο Σπύρος όσο και ο Γιώργος Ταλάντσεβ έριξαν τις μπιχτές τους.

«Άμα κάτσουμε κάτω και τα δούμε, η Ασημίνα δεν είναι η καλύτερη παίκτρια. Αντιθέτως ήταν η Μαίη και η Ασημίνα. Σίγουρα δε της αρέσει που βγαίνει στο τάκο», σχολίασε ο Τάλα.

Και συμπλήρωσε: «Σπάστηκα με αυτό που είπε η Ασημίνα αλλά όχι επειδή το είπε εκείνη, σπάστηκα με τον εαυτό μου, ξέρω ότι δεν είμαι καλός αγωνιστικά αυτήν την περίοδo. Το να σταθώ στα πόδια μου ξανά είναι μονόδρομος για μένα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share