Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 – Έξω φρενών ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Για να κλείσουμε το θέμα, να σας πω ότι δεν...»

Νέες δηλώσεις μετά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

14 Ιουνίου 2022 16:51
Survivor  5 – Έξω φρενών ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Για να κλείσουμε το θέμα, να σας πω ότι δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις δηλώσεις που έκανε στο Survivor 5 για τις συμπεριφορές των συμπαικτών του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις. Μέσα από stories που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρει τα εξής:

«Πάμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, διότι μόλις έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και θα ήθελα να πω ότι κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν ήδη παρεξηγηθεί, έχουν ανακυκλωθεί από πολύ μεγάλα site. Θα ήθελα, λοιπόν, να πω ότι μέσα σε ένα ριάλιτι υπάρχουν εντάσεις, εντάσεις όμως που εμείς οι παίκτες τα βρίσκουμε μεταξύ μας, εντάσεις που είναι λογικές με όλα αυτά που περνάμε.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μαύρα ρούχα

Δεν είπα τίποτα το οποίο δεν έχει παιχτεί σε κάποιο επεισόδιο του Survivor. Είπα ότι είχα εντάσεις με τον Τάκη, τα οποία τα έχετε δει όλοι, τα έχουμε παίξει και στο συμβούλιο. Είπα ότι είχα ένα σπρώξιμο με τον Τάκη, το οποίο θεωρήθηκε ότι με χτύπησε ο Τάκης. Καμία σχέση, ήταν παρεξήγηση αυτό και είπα κάποια πράγματα τα οποία οτιδήποτε είπα έχουν παιχτεί τηλεοπτικά, η παραγωγή τα γνωρίζει και δεν είναι κάτι που μπορεί να πάρει τόσο μεγάλες τηλεοπτικές διαστάσεις.

Για να κλείσουμε το θέμα, να σας πω ότι δεν υφίσταται σωματική βία. Υπήρξε ένα σπρώξιμο το οποίο έπαιξαν οι κάμερες και το έλυσα μετά με τον συγκεκριμένο παίκτη τον Τάκη. Υπήρχαν εντάσεις όπως με τον Σπύρο και τον Τάκη, όπου στην ένωση μου ζήτησαν συγγνώμη, ανακάλεσαν στο συμβούλιο, ανακάλεσα κι εγώ και είναι όλα καλά.

Θα ήθελα να σας πω με το χέρι στην καρδιά, με πάρα πολλή αλήθεια και πάρα πολλή αγάπη ότι η παραγωγή του Survivor ήταν πράγματα που τα λύσαμε μεταξύ μας και δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα ήθελα να μείνω εδώ και να πω ότι καμιά φορά μια κουβέντα την παίρνουν και την μεγαλοποιούν. Είναι όλα μια χαρά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share