Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/06: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor 5! «Κλείδωσε» και το ανακοινώνει σύντομα ο Λιανός

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

14 Ιουνίου 2022 14:07
Survivor spoiler 14/06: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor 5! «Κλείδωσε» και το ανακοινώνει σύντομα ο Λιανός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Είμαστε στην τελική ευθεία του Survivor 5, το οποίο μας πρόσφερε πολλές μεγάλες συγκινήσεις, όπως και οι προηγούμενοι κύκλοι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και οδηγείται προς το ραντεβού στο Άλσος Βεΐκου, όπου αναμένεται να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης, ο οποίος θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Αν ξεχωρίζει, πάντως, κάποιος παίκτης από την φετινή σεζόν για τη δεινότητά του στο να «εξολοθρεύει» τους υπόλοιπους, αυτός είναι αναμφισβήτητα ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο φαρμακοποιός και μέλος της κόκκινης ομάδας είναι ένας παίκτης που λατρεύεις ή... λατρεύεις να μισείς, έχοντας καταφέρει πάντως να γίνει αγαπητός σε πολύ κόσμο, ο οποίος τον έχει κρατήσει ήδη 10 φορές.

Ο Μαρτίκας, μάλιστα, απειλεί ανοικτά το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου, αφού με την 11η υποψηφιότητά του θα μπορέσει, εφόσον μείνει στο τέλος της εβδομάδας, να το «σπάσει». Ειδάλλως, θα υπάρξει ισοψηφία με το γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος επίσης είχε προκαλέσει αίσθηση λόγω της στήριξης, που απολάμβανε από το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor spoiler: Το κλίμα έχει δημιουργηθεί, ο Μαρτίκας στην πιο δύσκολη θέση

Τελικά, όμως, πόσο μπορεί να αντέξει ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor; Κάθε εβδομάδα είναι και πιο δύσκολη, καθώς ολοένα και περισσότεροι δυνατοί παίκτες βγαίνουν στον τάκο μαζί του, ελπίζοντας πως θα τον διώξουν, αλλά με αποτέλεσμα στο τέλος να... τρώνε τα μούτρα τους, όπως έγινε ακόμη και στην περίπτωση του αμόρε του, της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Τώρα, πια, ακόμη πιο ισχυρές προσωπικότητες αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κοινού και η παραγωγή με κάποιο τρόπο μας προετοιμάζει για ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Όλοι γνωρίζουμε, φυσικά, την αγάπη της παραγωγής στον Άρη Σοϊλέδη. Και ο πρώην ποδοσφαιριστής μέσα από το τελευταίο trailer μας στέλνει ένα... μήνυμα για τον Μαρτίκα, μιλώντας για πρώτη φορά ανοικτά για μη στήριξή του από το τηλεοπτικό κοινό, την ώρα που η Ασημίνα έχει τρομάξει στην ιδέα να εκδιωχθεί κι εκείνη από τον φαρμακοποιό.

Το αν αυτή η φράση του Σοϊλέδη είναι απλά προφητική ή αν γνωρίζει κάτι παραπάνω δε θα το μάθουμε. Μένει, όμως, να διαπιστώσουμε το αν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει το όνομα του Μαρτίκα την κρίσιμη στιγμή, με το κλίμα αυτή την φορά να έχει προετοιμαστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share