Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/06: Τελειώνει η Ασημίνα από το Survivor 5! Η κίνηση της παίκτριας που πρόδωσε την αποχώρησή της!

Λίγες οι ώρες της Ασημίνας στο ριάλιτι επιβίωσης!

14 Ιουνίου 2022 09:20
Survivor spoiler 14/06: Τελειώνει η Ασημίνα από το Survivor 5! Η κίνηση της παίκτριας που πρόδωσε την αποχώρησή της!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 14/06: Πιο σύντομα από όσο περιμέναμε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Survivor 5 η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο που ελάχιστοι παρατήρησαν; Η Ασημίνα είχε ένα ξέσπασμα... φόβου και οργής διότι πιστεύει ότι ήρθε η ώρα του Σπύρου Μαρτίκα να "φάει" και την ίδια και ίσως δεν έχει κι άδικο. Τι είδαμε χτες στο συμβούλιο του νησιού;

Τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι πλέον η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια, μετά τον Σπύρο Μαρτίκα. Τι σημαίνει αυτό; Πως από την στιγμή που όλοι ψηφίζουν όλους, θα βρεθεί υποψήφια απέναντι στον φαρμακοποιό κάτι το οποίο και τρέμει. Γι' αυτό και λίγα λεπτά αργότερα έκανε ξέσπασμα που στην ουσία έδειξε τον φόβο της για το τι θα ακολουθεί.

Τρέμει η Ασημίνα Χατζηανδρέου μια ενδεχόμενη ψηφοφορία με τον Σπύρο Μαρτίκα και δεν κατάφερε να κρύψει την ανησυχία της! Τώρα αν έχει δίκιο ή όχι θα φανεί στο... χειροκρότημα καθώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου, όπως σας έχει ενημερώσει το Athensmagazine.gr θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, όμως ενδέχεται να την σώσει ο τρίτος υποψήφιος, ο οποίος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Αν είναι πάντως ο Νίκος Γιάννης ή η Μαίη Εμμανουηλίδου θα μπορούσε να πούμε πως έχει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ως πότε όμως; Οι επιδόσεις της Ασημίνας έχουν πέσει αρκετά και ακόμα και αν την γλιτώσει αυτή την εβδομάδα, δεν μπορούμε να δούμε πως αυτό δεν θα συμβεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, πριν οι παίκτες γυρίσουν στην Ελλάδα και τους ημιτελικούς και τελικούς του Survivor.

Δείτε τι συνέβη στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share