Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor trailer 14/06: «Άρχισες τα ψέματα...» - Άναυδος ο Γιώργος Λιανός με τις αποκαλύψεις στο Survivor 5!

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στον Άγιο Δομίνικο!

14 Ιουνίου 2022 07:28
Survivor trailer 14/06: «Άρχισες τα ψέματα...» - Άναυδος ο Γιώργος Λιανός με τις αποκαλύψεις στο Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Φτάσαμε στο φινάλε του Survivor 5, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, ώστε να φτάσουν έως το φινάλε, είτε με την αγωνιστικότητα είτε με τη στρατηγική τους στην επικοινωνία, βασιζόμενοι στην ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος για αποχώρηση, μετά το προηγούμενο (13/6) επεισόδιο, κάτι που συμβαίνει για 11η φορά, έτοιμος να «σπάσει» τα κοντέρ, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να εκφράζει τον φόβο της, αν και ο Άρης Σοϊλέδης θεωρεί πως ήρθε η ώρα του να φύγει.

Survivor trailer: Η «μάχη» στην ασυλία... και στο συμβούλιο

Λίγο αργότερα, οι παίκτες αγωνίζονται για την ατομική ασυλία, παλεύοντας να επικρατήσουν και να διατηρηθούν στον Άγιο Δομίνικο, με τον Σοϊλέδη για ακόμη μια φορά να προβάλλει ως μεγάλο φαβορί, ύστερα και από την πρώτη του νίκη.

Στο συμβούλιο, πάντως, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για την Ασημίνα, με τον Μαρτίκα να την ξεσκεπάζει ακόμη μια φορά μπροστά στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες τους, λέγοντας πως έχει μείνει μόνη της εξαιτίας της απώλειας της Βρισηίδας Ανδριώτου από το παιχνίδι. Κάπως έτσι, οι δυο τους τσακώνονται ξανά, με τον φαρμακοποιό να της λέει να πορευτεί μόνη της και την ποδοσφαιρίστρια να τον κατηγορεί για ψέματα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share