Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Ξεμοναχιάστηκαν» Μαρτίκας και Σταυρούλα για χάρη του Σοϊλέδη - «Η νοοτροπία τα θέλω όλα για πάρτη μου...» (video)

Το νέο «πηγαδάκι» των δύο, μακριά από όλους τους άλλους

13 Ιουνίου 2022 22:14
Survivor 5: «Ξεμοναχιάστηκαν» Μαρτίκας και Σταυρούλα για χάρη του Σοϊλέδη - «Η νοοτροπία τα θέλω όλα για πάρτη μου...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο επεισόδιο στο Survivor την Δευτέρα 13/6 και όπως είναι επόμενο νέες διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες, που αυτή τη φορά αφορούν τη σύσταση των δύο νέων ομάδων για την εβδομάδα, λίγες ώρες πριν γίνει γνωστό ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία στο αγώνισμα.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 13/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ο Σπύρος ξεκινά πάλι να σχολιάσει την πρόταση που έκανε στον Άρη σχετικά με τις ομάδες, με την Σταυρούλα να τοποθετείται και εκείνη στο θέμα.

Η συζήτηση Σπύρου και Σταυρούλας για την επιλογή της ομάδας

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος και στο προηγούμενο επεισόδιο και σε αυτό, αναφέρθηκε στην πρόταση που έκανε στον Άρη ωστόσο όπως υποστήριξε εκείνος δεν ήθελε καν να ακούσει σαν ενδεχόμενο την πρόταση του, και ανέφερε πως αυτές είναι οι κινήσεις του νικητή με τον Σπύρο να συμπληρώνει πως αυτή είναι η νοοτροπία του τα θέλω όλα για πάρτη μου, και πως από την μία λέει αυτά αλλά από την άλλη θυμάται και τους κολλητούς του στην απέναντι ομάδα.

Survivor 5: Αντίδραση... φωτιά του Άρη στην πρόταση Μαρτίκα - Τον «δίκασε» με μια ατάκα μόνο!

Νέα εβδομάδα ξεκινά για τους Survivors, και στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/6 είναι γεγονός πως θα δούμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, μιας και πλησιάζοντας προς τον μεγάλο τελικό ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Στο προσκήνιο λοιπόν λίγο πριν τον αγώνα και όσο βρίσκονταν όλοι στην καλύβα, ήρθε η κουβέντα που έκανε ο Σπύρος στον Άρη σχετικά με τις ομάδες, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Άρη...

Η αντίδραση του Άρη στην πρόταση του Σπύρου

Ο Σπύρος λοιπόν πλησίασε τον Άρη προκειμένου να μπουν σε μία ομάδα μαζί, με σκοπό να κερδίσουν οι αντίπαλοι, μιας και δεν μπορεί να βλέπει άλλο τους συμπαίκτες του να πεινάνε. Τότε ο Άρης, ανέφερε πως δεν έχει έρθει στο παιχνίδι για να χάνει ούτε για να το παίξει ήρωας, ήρθα και επέλεξα μία ομάδα για να μπορώ να κερδίζω, και όπως είπαν στον Σπύρο και όλοι οι υπόλοιποι όταν άκουσαν το συλλογισμό του, το ίδιο θα έκανε ο καθένας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share