Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Αντίδραση... φωτιά του Άρη στην πρόταση Μαρτίκα - Τον «δίκασε» με μια ατάκα μόνο! (video)

Δε μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος απέναντί του

13 Ιουνίου 2022 21:46
Survivor 5: Αντίδραση... φωτιά του Άρη στην πρόταση Μαρτίκα - Τον «δίκασε» με μια ατάκα μόνο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα εβδομάδα ξεκινά για τους Survivors, και στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/6 είναι γεγονός πως θα δούμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, μιας και πλησιάζοντας προς τον μεγάλο τελικό ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Στο προσκήνιο λοιπόν λίγο πριν τον αγώνα και όσο βρίσκονταν όλοι στην καλύβα, ήρθε η κουβέντα που έκανε ο Σπύρος στον Άρη σχετικά με τις ομάδες, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Άρη...

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 13/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η αντίδραση του Άρη στην πρόταση του Σπύρου

Ο Σπύρος λοιπόν πλησίασε τον Άρη προκειμένου να μπουν σε μία ομάδα μαζί, με σκοπό να κερδίσουν οι αντίπαλοι, μιας και δεν μπορεί να βλέπει άλλο τους συμπαίκτες του να πεινάνε. Τότε ο Άρης, ανέφερε πως δεν έχει έρθει στο παιχνίδι για να χάνει ούτε για να το παίξει ήρωας, ήρθα και επέλεξα μία ομάδα για να μπορώ να κερδίζω, και όπως είπαν στον Σπύρο και όλοι οι υπόλοιποι όταν άκουσαν το συλλογισμό του, το ίδιο θα έκανε ο καθένας.

Survivor spoiler: Συμφωνία βόμβα Ατζούν! Κατσαούνης, Κατσούλης, Τριαντάφυλλος επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Μπορεί το Survivor 5 να βαδίζει προς το φινάλε του όμως το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει ειδήσεις και για το Survivor All Star.

Ποιοι είναι οι παίκτες που φέρονται ήδη να έχουν συμφωνήσει. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως ο Ατζούν δεν θέλει μόνο δυνατούς παίκτες, αλλά και παίκτες που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση στον τομέα του ριάλιτι. Έτσι θα υπάρχουν στα ρόστερ των δύο ομάδων και παίκτες που δεν είναι τόσο δυνατοί αγωνιστικά.

Ένας εξ' αυτών είναι και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την παραγωγή ώστε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο 15 μήνες μετά το τέλος του Survivor 4. Να θυμίσουμε άλλωστε πως το Survivor All Star ενδέχεται να ξεκινήσει Σεπτέμβριο και όχι Δεκέμβριο, όπως κάθε Survivor.

Πάντως σημαντικό κομμάτι θα παίξει το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ανάμεσα σε παίκτες και παραγωγή. Ο Τριαντάφυλλος γνωρίζει καλά πως αποτελεί ένα όνομα που θα ανεβάσει την τηλεθέαση και δεν πρόκειται να πει το ναι για ψίχουλα.

Αντιθέτως ο Γιώργος Κατσαούνης δεν τρελαίνεται τόσο για τα λεφτά, όσο για να ζήσει το όνειρο που σταμάτησε ξαφνικά φέτος. Πως θα γίνει αυτό; Με το να πάρει μέρος στο Survivor All Star, ανάμεσα στους κορυφαίους. Ανάμεσα στον παίκτη και την παραγωγή υπάρχει συμφωνία, όμως σίγουρα στο τέλος η παραγωγή θα κόψει μερικές από τις συμφωνίες ώστε να καταλήξει στους αρχικούς παίκτες που θα ξεκινήσουν το ριάλιτι.

Στους σίγουρους θεωρείται ο Σάκης Κατσούλης, με τον οποίο φαίνεται ότι ο Ατζούν έχει βρει την χρυσή φόρμουλα και θα τον ήθελε ιδανικά μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς πρόκειται για τους δύο πιο δυνατούς παίκτες που έχουν πάρει μέρος σ' όλα τα Survivors. Όπως και να έχει η παραγωγή τρέχει για να κλείσει φέτος το Survivor All Star, καθώς όσο περνάνε τα χρόνια οι παίκτες του πρώτου Survivor, το οποίο έλαβε μέρος το 2017, μεγαλώνουν αρκετά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share