Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Survivor spoiler: Συμφωνία βόμβα Ατζούν! Κατσαούνης, Κατσούλης, Τριαντάφυλλος επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

13 Ιουνίου 2022 20:33
Survivor spoiler: Συμφωνία βόμβα Ατζούν! Κατσαούνης, Κατσούλης, Τριαντάφυλλος επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μπορεί το Survivor 5 να βαδίζει προς το φινάλε του όμως το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει ειδήσεις και για το Survivor All Star.

Ποιοι είναι οι παίκτες που φέρονται ήδη να έχουν συμφωνήσει. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως ο Ατζούν δεν θέλει μόνο δυνατούς παίκτες, αλλά και παίκτες που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση στον τομέα του ριάλιτι. Έτσι θα υπάρχουν στα ρόστερ των δύο ομάδων και παίκτες που δεν είναι τόσο δυνατοί αγωνιστικά.

Ένας εξ' αυτών είναι και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την παραγωγή ώστε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο 15 μήνες μετά το τέλος του Survivor 4. Να θυμίσουμε άλλωστε πως το Survivor All Star ενδέχεται να ξεκινήσει Σεπτέμβριο και όχι Δεκέμβριο, όπως κάθε Survivor.

Πάντως σημαντικό κομμάτι θα παίξει το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ανάμεσα σε παίκτες και παραγωγή. Ο Τριαντάφυλλος γνωρίζει καλά πως αποτελεί ένα όνομα που θα ανεβάσει την τηλεθέαση και δεν πρόκειται να πει το ναι για ψύχουλα.

Survivor spoiler: Κατσαούνης, Κατσούλης, Τριαντάφυλλος επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο!

Αντιθέτως ο Γιώργος Κατσαούνης δεν τρελαίνεται τόσο για τα λεφτά, όσο για να ζήσει το όνειρο που σταμάτησε ξαφνικά φέτος. Πως θα γίνει αυτό; Με το να πάρει μέρος στο Survivor All Star, ανάμεσα στους κορυφαίους. Ανάμεσα στον παίκτη και την παραγωγή υπάρχει συμφωνία, όμως σίγουρα στο τέλος η παραγωγή θα κόψει μερικές από τις συμφωνίες ώστε να καταλήξει στους αρχικούς παίκτες που θα ξεκινήσουν το ριάλιτι.

Στους σίγουρους θεωρείται ο Σάκης Κατσούλης, με τον οποίο φαίνεται ότι ο Ατζούν έχει βρει την χρυσή φόρμουλα και θα τον ήθελε ιδανικά μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς πρόκειται για τους δύο πιο δυνατούς παίκτες που έχουν πάρει μέρος σ' όλα τα Survivors. Όπως και να έχει η παραγωγή τρέχει για να κλείσει φέτος το Survivor All Star, καθώς όσο περνάνε τα χρόνια οι παίκτες του πρώτου Survivor, το οποίο έλαβε μέρος το 2017, μεγαλώνουν αρκετά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share