Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Όλα στη φόρα από τη Σοφιάννα Αβραμάκη: «Με έχουν κατακερατώσει, έχω υπάρξει...» (Video)

«Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας»

13 Ιουνίου 2022 11:01
Survivor 5 - Όλα στη φόρα από τη Σοφιάννα Αβραμάκη: «Με έχουν κατακερατώσει, έχω υπάρξει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και εξομολογήθηκε όχι μόνο τις αμαρτίες της αλλά και πολλά πράγματα για τους συμπαίκτες της καθώς και το τι θα άλλαζε στο φετινό Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Είχε ξαπλώσει ο Άρης και πήγα να ξαπλώσω κι εγώ...» - Αποκάλυψη «βόμβα» της Σοφιάννας για τη σχέση με τον Σοϊλέδη

Mε άκρως αποκαλυπτική διάθεση μίλησε για την εμπειρία της στο φετινό Survivor. Όπως είπε ο λόγος που πήγε στο Survivor είναι γιατί της αρέσει πολύ το ριάλιτι επιβίωσης. Ήξερε πως θα πεινάσει πολύ, ότι θα υπάρχει βρώμα, αλλά αυτό που δεν περίμενε ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συμβίωση.

«Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας»

Σε κάποιο σημείο αναφέρθηκε στο θέμα με τον Άρη Σοϊλέδη που δημιουργήθηκε και της ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο. «Δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει. Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους γιατί είναι σοβαρό και, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και ακούγονται αυτά τα πράγματα. Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Μου είχαν βγάλει ότι είχα σχέση και με τον Γιάννη Τσολάκη».

Μιλώντας για εκείνη λέει πως το πιο δυνατό σημείο πάνω της είναι το χαμόγελό της αλλά όταν ο παρουσιαστής δεν την πίστεψε – άλλαξε την απάντηση λέγοντας πως είναι τα οπίσθιά της. Έχει ψάξει κινητό συντρόφου της και έχει βρει βίντεό του με προσωπικές στιγμές, το οποίο είχε αποστείλει σε άλλη γυναίκα.

Η μεγαλύτερη φοβία της είναι η μοναξιά ενώ ο πιο σέξι άνδρας στο φετινό Survivor για εκείνη ήταν ο Γιάννης Τσολάκης. Αυτοί που θα εξαφάνιζε από το φετινό Survivor εάν ήταν στην παραγωγή της Acun Medya είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Αφαιρώ τον Τάκη Καραγκούνια, θεωρώ ότι δεν έχει να δείξει κάτι καλό σαν χαρακτήρας, πολλές συμπεριφορές του ήταν ανάρμοστες, δεν ταίριαζαν με αυτό το τηλεοπτικό προϊόν. Και μάλλον δεν διαλέγω ούτε τη Βρισηίδα εκτός και αν της αλλάξω φωνή».

Η σχέση με την Ασημίνα

Αναφορικά με την σχέση της με την Ασημίνα δήλωσε μεταξύ άλλων «με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά, που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό. Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά. Εγώ είμαι πάρα πολύ συναισθηματική και δεν μπορούσα να το διαχωρίσω επειδή αλλάξαμε ομάδες. Περίμενα να δώσουμε τα χέρια, να αγκαλιαστούμε, να την πειράξω λίγο αλλά εκείνη τίποτα. Killer».

Δείτε όσα ανέφερε:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share