Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5: Έρωτας μετ' εμποδίων για Μαρτίκα και Βρισηίδα - Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρηση (photo)

Δεν τη νοιάζει η απόσταση

13 Ιουνίου 2022 09:53
Survivor 5: Έρωτας μετ' εμποδίων για Μαρτίκα και Βρισηίδα - Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρηση (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του Survivor 5, ενώ παράλληλα το ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ίδια παρά την αποχώρησή της συνεχίζει να είναι μέρος του ριάλιτι επιβίωσης αλλά από μακριά, καθώς το παρακολουθεί από τον καναπέ, στηρίζοντας εμφανώς τον Σπύρο Μαρτίκα.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Αδυνατισμένη και ηλιοκαμένη - Η ανανεωμένη εμφάνιση της Βρισηίδας Ανδριώτου όταν επέστρεψε στην Ελλάδα (φωτο)

Η πρώην, πλέον, παίκτρια του Survivor, βλέποντας στο επεισόδιο της Κυριακής 12/6 τον Σπύρο Μαρτίκα, αντέδρασε με μια καρδιά στο Instagram story της.

Μάλλον θα έχουμε συνέχεια στην Ελλάδα μετά την επιστροφή του φαρμακοποιού από τον Άγιο Δομίνικο.

Μαρτίκας Βρισηίδα ανάρτηση

Βρισηίδα Ανριώτου: «Στον Σπύρο Μαρτίκα με γοήτευσε...»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor 5 το βράδυ της Πέμπτης 9/6 και μετά από τον αποχαιρετισμό των συμπαικτών της έκανε δηλώσεις την Παρασκευή 10/6 τις πρώτες δηλώσεις της στο Love it άκρως ανανεωμένη με ωραία ρούχα και μακιγιάζ.

«Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης. Όλοι οι σύντροφοι που είχα με πρόσεχαν, με είχαν σαν πριγκίπισσά. Αυτό με γοήτευε. Ο Σπύρος είδα ξαφνικά να με προσέχει πάρα πολύ. Να μου πλύνει τα πόδια, να με σκουπίσει, να μου πλύνει τα ρούχα, να μου δώσει το φαΐ του… Είναι ο πιο καθαρός Survivor.

Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Με πρόσεχε πάρα πολύ. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά. Μετά τον τσακωμό με τον Σπύρο δύο μέρες δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά ξεκίνησαν ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε.

Ο Σπύρος μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από την ομάδα. Απομακρυνόμασταν λίγο.

Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Είμαι από τις γυναίκες που θα άλλαζα πόλη για τον άντρα μου, ειδικά αν συνέβαινε κάτι σοβαρό. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν θα βγούμε από το παιχνίδι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share