Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Σκάνδαλο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - "Με έκλεψε ο..." (video)

Έριξε βόμβα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

12 Ιουνίου 2022 18:04
Survivor 5: Σκάνδαλο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/6, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Τι λες τώρα. Με την ευκαιρία, δείτε τη τεράστια ανατροπή στο Survivor 5.

Ο παίκτης του Survivor 5 που δίχασε περισσότερο απ' όλους το κοινό, μίλησε "ανοιχτά" για τα μελλοντικά του σχέδια σχετικά με την καριέρα του, αλλά και για την περσόνα που δημιούργησε στο Tik Tok, η οποία για πολλούς μπορεί να είναι παρεξηγημένη.

Έτσι, ο ίδιος εξήγησε πως όταν ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την πλατφόρμα του Tik Tok "έφτιαξε" μία άλλη εικόνα του εαυτού του η οποία δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτική, ενώ διεκδικεί καθημερίνα την θέση του ως βασιλιάς των social και ενοχλείται όταν τον συγκρίνουν με άλλους..

Μάλιστα, Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις τις για εκείνον. Όσον αφορά τα πλάνα του, επισήμανε πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση και να βρεθεί στο πάνελ μίας εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Το 2020 έκανα ένα ξέσπασμα. Δημιούργησα την περσόνα, δεν είμαι καθόλου αυτός» είπε αρχικά και η παρουσιάστρια του απάντησε: «Σε είδε η Αέλια μετά από καιρό στο TikTok και δεν σε γνώρισε. Όταν ένα παιδί το λέει αυτό, δες το. Ξέρω ότι είσαι πολύ δημοφιλής. Ξέρω όμως ότι είσαι και πολύ τρυφερός. Θα ήθελα να επιμείνω ότι είσαι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ και δεν έχει κακία μέσα του καθόλου».

Έπειτα πρόσθεσε: «Με έχει κλέψει ο λογιστής μου και δεν κράτησα κακία. Δεν είμαι η περσόνα του TikTok. Ο κόσμος με είδε αληθινά στο Survivor. Είμαι ένα παιδί που πέρασα πολύ δύσκολα. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν η μητέρα μου ήταν 8 μηνών έγκυος. Πήγε 15 χρονών στην κηδεία. Μεγάλωσα σε καλύβα όπως αυτές στο Survivor και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες. Το έχω ρίξει στην τρέλα, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει» είπε.

«Δεν θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου ότι θα φτάσω στα 50, 60 και να είμαι με μία λακ και με μια βούρτσα στο χέρι. Στηρίζω τη δουλειά μου. Δεν είναι υποτιμητικό, αλλά εγώ ως τύπος ανακάλυψα και άλλα πράγματα. Με πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να είμαι μέρος μιας εκπομπής να σχολιάζω θέματα ειδικά το lifestyle που είναι η δουλειά μου», κατέληξε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share