Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor trailer 12/06: Σε τραγική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Στην έξοδο από το Survivor 5;

Ράκος ψυχολογικά μετά τις εξελίξεις...

12 Ιουνίου 2022 07:36
Survivor trailer 12/06: Σε τραγική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Στην έξοδο από το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 μας έχει προσφέρει ήδη πολλές στιγμές αγωνίας και ακόμη μεγαλύτερες αναμένεται να έρθουν στις επόμενες μέρες εξαιτίας όσων θα δούμε να διαδραματίζονται μέχρι το μεγάλο τελικό.

Μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, το κλίμα στην ομάδα, όπου αγωνιζόταν, είναι πολύ «βαρύ», με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που εδώ και μέρες δείχνει να είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, να λυγίζει μπροστά στην κάμερα και να δακρύζει, την ίδια στιγμή που ο Σπύρος Μαρτίκας την κατηγορεί μαζί με τους υπόλοιπους, ότι την έδιωξαν, με τη σχέση τους να έχει περάσει από ένα δυνατό παρασκήνιο.

Survivor trailer: Τα νέα από τον Λιανό αλλάζουν τα δεδομένα

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες μαθαίνουν δύο πολύ σημαντικά νέα από τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι τους ενημερώνει, ότι το παιχνίδι γίνεται ατομικό, αλλά αυτό δε σημαίνει, ότι οι ομάδες θα σταματήσουν να υπάρχουν.

Οι κορυφαίοι παίκτες από κάθε ομάδα θα προκύψουν από αγώνες κατάταξης και, κάπως, πρέπει να διαλέξουν στο τέλος τους συμπαίκτες τους, ώστε να προκύψουν η νέα μπλε και η νέα κόκκινη ομάδα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share