Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 12/06: Ανατροπή! Είπε το ΝΑΙ και επιστρέφει στο Survivor o Γιώργος Κατσαούνης!

Αποκλειστικό βόμβα!

11 Ιουνίου 2022 20:07
Survivor spoiler 12/06: Ανατροπή! Είπε το ΝΑΙ και επιστρέφει στο Survivor o Γιώργος Κατσαούνης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Αυτή κι αν είναι είδηση που σας φέρνει το Athensmagazine.gr σχετικά με τον Γιώργο Κατσαούνη και το Survivor.

O βλάχος του φετινού Survivor επιστρέφει στον Άγιο Δομόνικο για να ολοκληρώσει ξανά αυτό που άφησε στη μέση, φεύγοντας άρον άρον πριν λίγες εβδομάδες. Συγκεκριμένα η παραγωγή απέβαλε τον Γιώργο Κατσαούνη έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Τι θέλουμε να πούμε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr o Γιώργος Κατσαούνης έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor 5 για προσωπικούς λόγους και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έτσι βρέθηκε μια κοινή φόρμουλα με την παραγωγή και ο παίκτης βρέθηκε στα πάτρια εδάφη, όσο πιο σύντομα μπορούσε! Ωστόσο το μεγάλο του όνειρο έμεινε μέχρι την μέση. Ήθελε να φτάσει μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε παρότι είχε πολύ κοινό δίπλα του.

Survivor spoiler 12/06: Ανατροπή! Είπε το ΝΑΙ και επιστρέφει στο Survivor o Γιώργος Κατσαούνης!

Αυτό όμως δεν αποκλείεται να γίνει του χρόνου. Συγκεκριμένα η παραγωγή φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Κατσαούνη για να μπει στο νέο κύκλο του ριάλιτι, είτε αυτός είναι το Survivor All Star, είτε το Survivor 6. Να επιστρέψει δηλαδή όπως η Κάτια Ταραμπάνκο φέτος.

Η αλήθεια είναι πως οριστική απόφαση για το αν θα διεξαχθεί το Survivor All Star δεν έχει παρθεί ακόμα όμως ο Γιώργος Κατσαούνης έχει συμφωνήσει ήδη να δώσει το παρόν στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το οικονομικός σκέλος της συμφωνίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως δεν πρόκειται για κανά τρελό ποσό, μιας και ο Γιώργος Κατσαούνης ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει στο Survivor και το οικονομικό δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του αυτή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share