Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/06: Χάος μετά την ανακοίνωση του Λιανού για το Survivor 5! Αποχώρησε έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

11 Ιουνίου 2022 11:19
Survivor spoiler 11/06: Χάος μετά την ανακοίνωση του Λιανού για το Survivor 5! Αποχώρησε έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο... κακός χαμός γίνεται στο Survivor 5, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» στο ριάλιτι επιβίωσης και τους παίκτες να καλούνται να ανταποκριθούν σε όσα τους ζητά η παραγωγή, ανακοινώνοντας αλλαγές από βδομάδα σε βδομάδα.

Αυτό έχει αντίκτυπο στους παίκτες, φυσικά, ως προς τις παρέες που κάνουν στο παιχνίδι και την τακτική, που ακολουθούν για να «εξοντώσουν» επικίνδυνους αντιπάλους, ώστε να φτάσουν εκείνοι πρώτοι στο «νήμα» για την νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ, με σχεδόν ένα μήνα να έχει απομείνει.

Δεν είναι δύσκολο, άλλωστε, οι φιλίες να χαλάσουν, οι νέες... λυκοφιλίες να δημιουργηθούν και οι έχθρες να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σπύρος Μαρτίκας, για παράδειγμα, δεν έχουν και την καλύτερη άποψη ο ένας για τον άλλο, έχοντας έρθει πολλάκις σε αντιπαραθέσεις και δύσκολα θα μπορούσαν να δεχθούν να γίνουν συμπαίκτες ξανά.

Survivor spoiler: Η ανακοίνωση του Λιανού κάνει... πυρ και μανία τον Σοϊλέδη

Κι αν αυτό, όμως, γινόταν τελικά; Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθεί μια τέτοια συνύπαρξη και σίγουρα ο Σοϊλέδης δεν την επιθυμεί. Και μπορεί ο Γιώργος Λιανός να γνωστοποιεί σε όλους στο νέο επεισόδιο, ότι το Survivor γίνεται ατομικό, αλλά παράλληλα ενημερώνει πως αλλάζουν και οι ομάδες, κάτι που έκανε έξαλλο τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος, άλλωστε, είχε δημιουργήσει την κλίκα του και δεν ήθελε να αλλάξει η μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να απειλεί «θεούς και δαίμονες» σκεπτόμενος, ότι μπορεί να γινόταν ξανά συμπαίκτης με τον Μαρτίκα. Κάπως έτσι, μαθαίνουμε πως αποχώρησε έξαλλος μετά την ανακοίνωση του Λιανού, για να τον συγκρατήσει στο τέλος η παραγωγή, υπενθυμίζοντάς του πως δεν αξίζει να πετάξει τόσο κόπο από τη στιγμή, που έχουν μείνει ουσιαστικά τρεις εβδομάδες, μέχρι να γυρίσουν οι φιναλίστ στην Ελλάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share