Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor trailer 12/06: «Στο Survivor 5 πλέον...» - Πανικός για τους παίκτες με τη «διπλή» έκπληξη του Γιώργου Λιανού!

Μπαίνουμε επίσημα στην τελική ευθεία...

11 Ιουνίου 2022 09:12
Survivor trailer 12/06: «Στο Survivor 5 πλέον...» - Πανικός για τους παίκτες με τη «διπλή» έκπληξη του Γιώργου Λιανού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 φτάνει στο τέλος του, καθώς μένει λιγότερο από ένας μήνας για το φινάλε στο Άλσος Βεΐκου, με τον Γιώργο Λιανό ωστόσο να ετοιμάζει μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους παίκτες, που θα τους ενθουσιάσει.

Στην αρχή του νέου επεισοδίου (12/6), πάντως, φαίνεται πως η μπλε ομάδα δεν μπορεί εύκολα να διαχειριστεί την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να δακρύζει και τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορεί τους αντιπάλους του.

Survivor trailer: Το διπλό «μπαμ» που αλλάζει τα πάντα

Πηγαίνοντας στο αγώνισμα ασυλίας, όμως, όλα αλλάζουν ξανά. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης τονίζει πως υπάρχουν δύο διαφοροποιήσεις, καθώς οι ομάδες αλλάζουν ξανά, ωστόσο η επόμενη ανακοίνωσή του φέρνει... πανικό στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, το Survivor 5 γίνεται πια ατομικό, από τη στιγμή που θα χωριστούν οι δύο νέες ομάδες. Για αρχή, βέβαια, θα χρειαστεί πρώτα να γίνουν αγώνες κατάταξης, οι οποίοι θα δημιουργήσουν τις νέες ισορροπίες στο παιχνίδι, με τον νικητή να κρίνεται οριακά όπως μαθαίνουμε πια.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share