Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το άκομψο σχόλιο της Βρισηίδας για τον Κωστή Πηλαδάκη (Video)

Τι είπε για τον επιχειρηματία;

10 Ιουνίου 2022 16:41
Survivor 5 - Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το άκομψο σχόλιο της Βρισηίδας για τον Κωστή Πηλαδάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor 5 κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it», όπου μίλησε για τα… νεύρα της στο παιχνίδι, τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Αισθάνομαι περίεργα που έφυγα, νιώθω πως η ζωή μου ήταν η καλύβα. Δεν μάζευα τσόχες για το κρεβάτι μου, ήθελα να κοιμηθώ σε σκληρό πράγμα.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Η Βρισηίδα «αδειάζει» τον Εμμανουήλ για Άρη και Σοφιάνα - Τι δήλωσε για Σοϊλέδη (video)

Έπαθα σοκ, δεν περίμενα ότι θα φύγω, περίμενα να φύγει ο Τάλα. Το Survivor είναι επιβίωση από τους ανθρώπους.

Δέχτηκα πολύ πόλεμο, δεν περίμενα ότι θα αντέξω. Τους ενοχλούσε που ήμουν αυθόρμητη και έντονος χαρακτήρας», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και συνέχισε η ίδια:

«Γκρίνιαζα γιατί είχα πολλή κούραση, το σώμα μου δεν άντεχε, είχα και τα γυναικολογικά μου. Με ένοιαζε η αδικία, όχι ότι έχανα.

Η Μαίη με έσπρωχνε συνέχεια στα αγωνίσματα. Η Μαίη είναι πονηρούλα, έστηνε αυτί και νόμιζε ότι όλοι μιλούσαν γι’ αυτή. Δεν έσπρωξα τον Εμμανουήλ, με νευρίαζε γιατί έλεγε ότι τον έβριζα, δεν το έκανα όμως.

Ο Άρης με εκνεύριζε στα ματσαρίσματα, ήθελε να δίνει τους εύκολους πόντους στις φίλες του».

Για τον Σπύρο Μαρτίκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε:

«Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι άντρας, δεν είναι παιδάκι. Δυο μέρες δεν θέλαμε να κοιταζόμαστε με τον Σπύρο, μετά ξεκινήσαμε πάλι τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε.

Ο Σπύρος μού ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαμε, μου έλεγε πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες.

Ο Σπύρος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε μένα, όμως, μου είχε πει ότι το θέλει. Με τον Σπύρο τώρα στο τέλος ήμασταν μαζί κρυφά από τα παιδιά. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν βγει και θα δούμε αν ταιριάζουμε και έξω».

Κλείνοντας, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε για το περιστατικό για το οποίο φέρεται να είχε έρθει σχεδόν «στα χέρια» με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου:

«Στη Μυριέλλα είπα τι ξέρω για τον κάθε παίκτη. Για τη Ναυσικά είπα ότι ο σύντροφός της δεν είναι του γούστου μου. Δεν είπα κάτι κακό για τη Ναυσικά, είπα ότι κι εγώ είχα σχέση με μεγαλύτερο».

Δείτε το βίντεο:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share