Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Είναι λίγο πονηρούλα" - Η Βρισηίδα κατακεραυνώνει τη Μαίη (video)

"Δεν είναι η πρώτη φορά που..."

10 Ιουνίου 2022 14:04
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor 5,η γνωστή influencer μίλησε μέσω κάμερας με την Ιωάννα Μαλέσκου για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο. Εξέφρασε τα συναισθήματά της, ενώ έχει πάρει μια ανάσα από το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και στην κόντρα της με την παίκτρια των Κόκκινων, Μαίη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κράζει την Μαίη

«Ήταν η κούραση του σώματός μου, είχα το πόδι μου που πονούσε πάρα πολύ, ήταν κάποιες αδικίες που με ενοχλούσαν, δηλαδή μπορεί να κέρδιζα αλλά στο run πιο πριν να με είχε σπρώξει και να με είχε σκοτώσει η Μαίη σε ένα σημείο, και εκεί με έπιαναν τα νεύρα μου.

Οπότε με έτρωγε η αδικία, ακόμα με τρώει. Δεν με νοιάζει αν θα χάσω αλλά τελευταία, και ενώ κέρδιζε, έκλαιγα και νευρίαζα.

Η Μαίη σπρώχνει πάρα πολύ στα run, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει σπρώξει και δεν το έχει κάνει μόνο σε έμενα, έχει σπρώξει πολύ κόσμο και αυτό της το έμαθε ο Στάθης. Τον άκουσα να της λέω με ύφος «και εσύ θα την σπρώξεις πρώτη», το να μην σπρώξεις κανείς, να σωθούμε λιγάκι και να μην σκοτωθούμε;

Γενικά η Μαίη είναι λίγο πονηρούλα, δεν το δείχνει στην κάμερα αλλά ισχύει. Μπορεί να μιλάω εγώ με την Ασημίνα για κάτι άσχετο και να έρθει να ρωτήσει γιατί μιλάμε για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share