Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: "Το ζούσαμε κρυφά..." - Η Βρισηίδα αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση της με τον Μαρτίκα (video)

«Μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες...»

10 Ιουνίου 2022 13:51
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΙ έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε από το Survivor 5 το βράδυ της Πέμπτης 9/6.

Η πρώην παίκτρια μεταξύ των όσων είπε στάθηκε στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα, για τον οποίο μίλησε και τελευταία φορά στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Με πολύ όμορφα λόγια μίλησε για τον πρώην της από το ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως της είχε πει πως θα τα πουν έξω από το survivor, δείχνοντας και εκείνη τις φανερές προθέσεις της για επανασύνδεση.

Oι πρώτες δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5

«Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης. Όλοι οι σύντροφοι που είχα με πρόσεχαν, με είχαν σαν πριγκίπισσά. Αυτό με γοήτευε. Ο Σπύρος είδα ξαφνικά να με προσέχει πάρα πολύ. Να μου πλύνει τα πόδια, να με σκουπίσει, να μου πλύνει τα ρούχα, να μου δώσει το φαΐ του… Είναι ο πιο καθαρός Survivor.

Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Με πρόσεχε πάρα πολύ. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά. Μετά τον τσακωμό με τον Σπύρο δύο μέρες δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά ξεκίνησαν ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε.

Ο Σπύρος μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από την ομάδα. Απομακρυνόμασταν λίγο.

Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Είμαι από τις γυναίκες που θα άλλαζα πόλη για τον άντρα μου, ειδικά αν συνέβαινε κάτι σοβαρό. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν θα βγούμε από το παιχνίδι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share